Een grootse uitstraling voor de Mini specialist

3 mei 2018
Dé Mini specialist van Nederland is te vinden in Sprang Capelle. Het zelfontworpen pand van Milo Klijn is te herkennen aan de moderne, maar zeker ook warme uitstraling: “De Elements gevelbekleding vormt een prachtige combinatie met onze antraciete gevel. In het echt is de houten omlijsting nóg mooier dan op de foto, zo strak als dat erin zit. We krijgen er veel positieve reacties op.”

Passie, beleving, uitstraling & ambacht. Dat zijn de woorden die Autobedrijf M. Klijn het beste omschrijven. Eigenaar Milo Klijn: “In onze showroom vind je een grote collectie exclusieve Mini's. Ik durf zelfs te stellen dat wij de meest exclusieve voorraad van Europa hebben. Er staat niet één normale Mini tussen. De liefhebbers komen niet voor niets vanuit het hele land naar ons toe. Van Groningen tot Maastricht weten ze ons te vinden. En omdat we ons op het hogere segment richten, hoort daar in de showroom ook een bijzondere uitstraling en beleving bij.”

Een unieke toevoeging: warmte
Milo Klijn wilde heel bewust een unieke uitstraling creëren: “Ik wilde het net even anders doen dan anders. Een stukje beleving creëren, binnen en buiten. Daarbij verzin ik eigenlijk alles zelf, dus ook de inrichting en de aankleding van het pand. Het antraciet aan de buitenklant is helemaal van deze tijd, dat zie je bij meer bedrijfspanden. Daar wilde ik iets unieks aan toevoegen.”

“De houten Elements gevelbekleding had ik al vaker gezien, ook bij woningen hier in de buurt. Dat vond ik heel mooi bij ons passen. Een bedrijfspand ziet er al snel wat koud uit en met Elements straal je toch meer warmte uit.”

Prachtig hout én onderhoudsarm
Elements gevelbekleding is gemaakt van 100% Radiata Pine en heeft de uitstraling van edelhout. De houten gevelbekleding heeft een bijzonder mooie nerfstructuur die nog eens extra goed uitkomt door de olie waarmee het is bewerkt. Het oppervlak is medium tot fijn gezaagd en bevat nauwelijks knoesten.

Milo Klijn: “Het is prachtig hout en onderhoudsarm. Er zijn meerdere kleuren: Pearl, Teak, Walnut, Elbony en Manuka. Wij kozen voor die laatste, omdat we de cederhout look erg mooi vinden. Dat past ook het beste bij ons pand.”

Ook binnen een wauw-effect
De Elements gevelbekleding omlijst niet alleen de grote entree en de glazen roldeur aan de buitenkant. Ook binnen draagt Elements bij aan de totaalervaring. Milo Klijn: “We hebben een unieke showroom waar we erg trots op zijn en ook daar hebben we de houten bekleding toegepast. We hebben een hele hoek laten betimmeren en het maakt de showroom echt af. Het is heel mooi afgewerkt en ziet er erg gelikt uit.”

“We krijgen hier regelmatig mensen binnen die zoiets hebben van ‘wauw, dit wil ik ook’. Een klant van ons heeft Elements al toegepast op zijn garage en een andere bezoeker wilde zijn huis ermee laten bekleden.”

Vakwerk voor een perfect resultaat
Elements houten gevelbekleding heeft een verticale nerforiëntatie en is blokverlijmd waardoor de stabiliteit van het hout beter is, het hout minder werkt en oppervlakteschade minder vaak voorkomt. En dat werkt wel zo prettig voor een duurzaam resultaat.

Milo Klijn heeft voor de afwerking een professionele timmerman ingeschakeld: “Nico Rozenbrand heeft er vaker mee gewerkt en hij is er erg over te spreken. Zelf vind ik ook: als je topmaterialen aanschaft, moet je er ook wel een vakman op zetten. Nico heeft voor een perfecte afwerking gezorgd; op een aluminium kader heeft hij alles mooi in verstek bevestigd. Ook is op de bovenkant een verstekje gemaakt, zodat regenwater voorlangs eraf loopt en niet in het hout trekt. Ik wil hier natuurlijk wel zo lang mogelijk van genieten.”

Locatie

Download Brochures

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Plastica

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Sempergreen
EeStairs | stairs and balustrades
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan