BetonDesign-Amaris
BetonDesign-Amaris
BetonDesign-Amaris
BetonDesign-Amaris
BetonDesign-Amaris
BetonDesign-Amaris
BetonDesign-Amaris
BetonDesign-Amaris

BetonDesign gaat over de grens!

30 maart 2018
BetonDesign is niet alleen populair onder Nederlandse architecten, opdrachtgevers, project- en woninginrichters. Sinds de introductie op de Belgische markt wordt ook bij onze zuiderburen het ene na het andere fraaie BetonDesign-project opgeleverd. Zoals de renovatie van kantorencomplex ‘Aramis’ te Zaventem bij Brussel.

‘De keuze voor BetonDesign op dit project kwam op bijzondere wijze tot stand’, vertelt Hugo Steppe, Product Manager Service Products voor Forbo Flooring België en Luxemburg. ‘In het bestek stond aanvankelijk een betonlook-product van een ander merk, maar samen met de projectinrichter Rénovadécor uit Ath - de ‘plaatser’, zoals men in België zegt - hebben wij de binnenhuisarchitect en opdrachtgever kunnen overtuigen van de voordelen van BetonDesign.’

Elk gewenst moment stoppen en doorgaan
Naast de fraaie industriële uitstraling van BetonDesign zijn dat onder meer de verwerkingsvriendelijke eigenschappen. Hugo: ‘Het kantorencomplex Aramis moest tijdens de uitvoering van de renovatie in bedrijf blijven. De mensen in het gebouw moesten gebruik kunnen blijven maken van de ‘inkom’, de entree van het gebouw, met een vrije doorgang naar de liften. Zo nodig moesten de projectinrichters van Rénovadécor op elk gewenst moment hun werkzaamheden kunnen staken, om deze later weer voort te zetten. Met BetonDesign is dit heel goed mogelijk. Omdat er geen aanzetten zichtbaar blijven, kun je op elk gewenst moment stoppen en weer doorgaan, zonder dat dit in het eindresultaat te zien is. BetonDesign was hiermee ideaal voor dit project.’

Kant-en-klaar product
Hugo: ‘Een belangrijk voordeel van BetonDesign is dat het een kant- en-klaar product is. Bij andere merken en producten moet je heel secuur pigment, kleuren en latex afwegen en mengen, waardoor altijd het risico van kleur- en structuurverschillen op de loer ligt. BetonDesign zit al in de perfecte verhouding in een emmerverpakking, die je alleen nog maar hoeft door te mengen. En die zekerheid heb je bij elke emmer opnieuw. Na het drogen aflakken en je bent klaar.’

Real life showroom
Wie de entree van Aramis binnenloopt, wordt onmiddellijk gepakt door de strakke vormen en inrichting, waarvan de wanden en vloeren in BetonDesign het fraaie decor vormen. ‘Project Aramis is voor ons een mooie real life showroom’, zegt Hugo. ‘BetonDesign komt het best tot zijn recht in mooie grote oppervlakken zoals hier.’ Intussen zijn er in België 40 BetonDesign-dealers, waaronder Rénovadécor, die allemaal de training via Forbo Flooring België hebben gevolgd. De marktintroductie van BetonDesign voor België en Luxemburg deed Hugo Steppe in 2016 in nauwe samenwerking met Robert van der Laan, Sales Manager Export bij Forbo Eurocol in Nederland. Verkoop en ondersteuning voor België en Luxemburg wordt verzorg door Forbo Flooring België.
 

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Forbo Eurocol Nederland B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

Meer projecten van Forbo Eurocol Nederland B.V.

KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan