Woningen De Wold Lelystad

10 november 2016
In opdracht van Woningbouwcoöperatie Centrada heeft Klaaysen Totaalonderhoud uit Urk het omvangrijke project de Wold in Lelystad ten uitvoer gebracht. Klaaysen, al meer dan 40 jaar een familiebedrijf met verschillende specialismen en ervaring in grootte omvangrijke projecten, heeft meerdere disciplines moeten aanspreken om dit project tot een goed einde te brengen. Naast traditioneel schilderwerk was er aandacht voor houtsanering, asbestverwijdering en overige bouwkundige werkzaamheden zoals o.a. het vernieuwen van dakramen e.d.

In nauw overleg tussen Klaaysen, ProCoatings en Caparol heeft Iwan van Heck een verftechnisch advies gemaakt. Daarbij is gekozen voor AmphiSilan als afwerking op de gevelisolatie. Voor het metselwerk is gekozen voor Muresko SilaCryl. De kleuren zijn gekozen uit de speciale Fassade A1 waaier.

Amphisilan
Door de Nano-kwartsdeeltjes wordt bij AmphiSilan een hard, mineraal en driedimensionaal kwartsnetwerk gevormd waardoor gevels langer schoon blijven. Door de speciaal ontwikkelde siliconenhars-bindmiddelcombinatie ontstaat een regendichte, waterdamp doorlatende verflaag op pleisterlagen en minerale oppervlakken. Amphisilan is ook geschikt als renovatie laag op goed hechtende silicaat- en matte dispersieverflagen, kunstharspleisters.

Kleuren
De toegepaste kleuren op de gevelisolatie zijn gekozen uit de speciale Fassade A1 waaier. De 500 kleuren van de FASSADE A1 kleurenwaaier zijn speciaal geselecteerd voor buitengevels en geven u het meest kleurstabiele resultaat. De combinatie van anorganische pigmenten en hoogwaardige Caparol buitenmuurverven, gebaseerd op nanotechnologie, garandeert een hoge kleurvastheid en een nauwelijks zichtbare verkrijting. Dat betekent maximale zekerheid van langdurig schone gevels en duurzaam gevelonderhoud. Centrada heeft hiermee voor duurzaamheid, kleurstabiliteit en een hoger rendement op het vastgoedonderhoud gekozen.

Muresko SilaCryl
Andere bouwdelen zoals het metselwerk zijn uitgevoerd met Muresko Silacryl. Muresko SilaCryl is een hoogwaardige muurverf met een mineraal karakter is zeer open en toch waterwerend. Muresko SilaCryl kan op zowel gladde als gestructureerde oppervlakken worden toegepast. Door gebruik van Silacryl wordt een optimale bescherming tegen vocht, een hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een goede openheid voor CO2 verkregen. Daarbij garandeert SilaCryl, net als bij een hoogwaardige, zuivere acrylaatverf: weerbestendigheid, geen verkrijting, goede hechting en een ruime kleurkeuze.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Caparol

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Caparol
Tarkett BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Performance in Lighting
Sempergreen
EeStairs | stairs and balustrades
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
3M NEDERLAND BV
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan