Herman Miller weer in RobecoSAM Sustainability Yearbook

4 maart 2016
Herman Miller voor de 12e keer in

RobecoSAM Sustainability Yearbook
AMSTERDAM - De RobecoSAM-groep heeft Herman Miller, toonaangevende producent van kantoormeubilair, opnieuw geselecteerd voor een opname in zijn Sustainability Yearbook. Dat is een lijst van 's werelds meest duurzame bedrijven per sector volgens hun score bij de jaarlijkse Corporate Sustainability Assessment. De bedrijven in het jaarboek scoorden bij de beste 15% en worden als de sterkst gepositioneerde ondernemingen beschouwd om aandeelhouderswaarde op lange termijn te creëren voor beleggers. Dit is het 12e jaar op rij dat Herman Miller in het jaarboek verschijnt, wat hen voor 2016 meteen een 'Bronze Class'-onderscheiding oplevert.
In zijn beoordeling voor duurzaam ondernemen meet RobecoSAM de financieel materiële factoren die een impact hebben op de belangrijkste waardecreërende factoren van een bedrijf. Veel belang wordt gehecht aan de mate waarin een bedrijf in staat is om te innoveren, talent aan te trekken en te behouden en hulpbronnen efficiënt te gebruiken, omdat deze factoren een grote impact hebben op hun concurrentiepositie en financiële prestatie. Het Sustainability Yearbook is 's werelds meest uitgebreide publicatie over duurzaam ondernemen en is ondertussen een van de meest toonaangevende naslaggidsen voor wereldleiders op het vlak van duurzaamheid geworden.

‘Pionier blijven’
,,Ik ben trots op de vele teams die elke dag hard hebben gewerkt om ons engagement voor duurzame bedrijfspraktijken waar te maken,” zei Brian Walker, CEO van Herman Miller. ,,Wij worden sinds jaar en dag algemeen erkend als het meest innovatieve, duurzame designmerk in onze sector. Ons doel is om een pionier te blijven, niet alleen omdat dit de juiste keuze is, maar omdat we hopen een inspiratiebron te zijn voor verandering en anderen willen betrekken bij onze inspanning om een betere wereld te creëren.”

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Herman Miller zet zich al sinds de oprichting van het bedrijf, bijna 100 jaar geleden, in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vandaag blijft Herman Miller zijn doelstellingen en verwezenlijkingen toetsen in het jaarlijks rapport voor een betere wereld, waarin initiatieven worden belicht zoals de Earthright-duurzaamheidsstrategie, bedrijfsbrede Inclusiveness Resource Teams (IRT's), het vele vrijwilligerswerk voor de gemeenschap en de door werknemers aangevoerde 'Herman Miller Cares'-raad.

Herman Miller is slechts één van de 464 bedrijven wereldwijd die hoog genoeg scoorden in de Corporate Sustainability Assessment om in aanmerking te komen voor het Sustainability Yearbook van 2016. De beoordelingsresultaten gelden als basis voor de opstelling van de prestigieuze Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI), waarvoor Herman Miller sinds 2004 elk jaar werd geselecteerd.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Herman Miller

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan