Herman Miller start najaar goed met grote MIRRA-inruilactie

21 september 2015
Herman Miller ontwikkelde 14 jaar geleden de MIRRA als zijnde de eerste Cradle to Cradle stoel, die voor 96% is gemaakt van recyclebare materialen. In Nederland zitten zo’n 150.000 mensen op een MIRRA 1. Eind van dit jaar gaat deze bureaustoel echter uit productie. Daarom stelt Herman Miller dit najaar alle bezitters van een oude MIRRA in de gelegenheid om voordelig over te stappen naar een gloednieuwe MIRRA 2.

Herman Miller Benelux heeft hiervoor een zeer aantrekkelijk inruilprogramma opgezet waarbij hoge kortingen en inruilprijzen worden gegeven. Dat komt omdat deze stoelen misschien wel boekhoudkundig zijn afgeschreven, maar in de praktijk nog jaren mee kunnen en dus een hoge restwaarde hebben.

Hoge inruilwaarde en kortingen
Herman Miller betaalt gedurende de MIRRA-inruilactie in klinkende munt uit. Onafhankelijk van de leeftijd of kwaliteit van de inruil-MIRRA wordt € 200,- inruilkorting gegeven, waarbij ook de nieuwe MIRRA 2 weer een gegarandeerde hoge inruilwaarde meekrijgt. Bij deze actie worden bovendien nog flinke kortingen gehanteerd waardoor een nieuwe MIRRA 2, met al zijn ergonomische instelmogelijkheden, nog geen € 400,- gaat kosten.

Herman Miller is door en door duurzaam!
Waar velen Circulaire Economie slechts als een marketingterm gebruiken, maakt Herman Miller deze belofte meer dan waar. Want zij produceren design bureaustoelen waarbij langdurig en nuttig gebruik het uitgangspunt is. En natuurlijk zorgt Herman Miller ervoor dat de ingeruilde MIRRA-stoelen worden klaargemaakt voor een 2e leven elders in de wereld.

Spiegel
De naam ‘MIRRA’ is afgeleid van het Engelse woord ‘Mirror’ wat spiegel betekent. Het idee achter het ontwerp is dat elke beweging van de gebruiker wordt gespiegeld. Daardoor beantwoordt de stoel volledig aan het zitgedrag van de gebruiker, zowel actief als passief. Dat maakt dat de MIRRA voor ten minste 95% van de mensen tot de ideale zitoplossing en een bureaustoel die bij iedereen past. De MIRRA-stoel is voor 96% recyclebaar, bestaat voor 42% uit gerecycled materiaal en bevat geen PVC. Het is een ontwerp van Studio 7.5 uit Berlijn.

Kom nu uit uw oude MIRRA-stoel...
Aanmelden voor de grote MIRRA-inruilactie kan via het online aanmeldformulier op de website. Voor een directe link naar het formulier KLIK HIER. De MIRRA inruilactie wordt uitgevoerd via het 1e-klas dealernetwerk en logistieke partners van Herman Miller Benelux.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Herman Miller

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan