Nieuwe inrichtingselementen voor het stadshart in Amstelveen

31 juli 2015
Voor het stadsplein van Amstelveen zijn een tal groene banken, Hug a Tubs met hoog bamboe en royale Beethoven Banken in combinatie met CorTen Boomroosters gerealiseerd. Deze nieuwe elementen van Streetlife zijn fraai afgestemd op de hoogwaardige architectuur rondom het plein. De Hug a Tubs zijn eenvoudig in opstelling te wijzigen: handig voor dit druk bezochte marktplein.

Beethoven Banken
Aan de rand van het stadsplein in Amstelveen zijn de Beethoven banken toegepast. De Beethoven banken hebben een robuuste uitstraling en zijn tegelijkertijd ook elegant. De rugleuning heeft een sierlijke vorm die voor zowel kinderen als volwassenen een prettige ondersteuning biedt. In het verlengde van de gekoppelde bankopstellingen zijn CorTen Boomroosters toegepast. Deze bieden bescherming aan de groeiplaats van de bomen en accentueren de randen van het plein.

Zitten met groen
Veel mensen ervaren het als prettig om te vertoeven bij groene plekken. De beplanting biedt vaak schaduw of geeft een beschut gevoel in de rug. De Hug a Tubs zijn speels geplaatst op het marktplein. Door de mobiele oplossing is het mogelijk de opstelling steeds weer aan te passen en hiermee in te spelen op activiteiten op het plein. De grote boombakken zijn voorzien van robuuste hangende banken die qua vormgeving afgestemd zijn op de Beethoven stijl. De Hug a Tubs en Beethoven Banken zijn hierdoor zeer goed te combineren. Om deze samenhang te benadrukken is in Amstelveen gekozen om beide elementen te poedercoaten in een antraciet grijze kleur.

Streetlife
Streetlife brengt een hoogwaardig programma van producten op de markt voor de inrichting van de openbare ruimte. Niet alleen voor pleinen, winkelstraten en parken, maar ook voor groene daken en dakterrassen. De Streetlife Collectie bestaat uit straatmeubilair, boomproducten, bruggen en dekmaterialen. De producten hebben een strak eigentijds karakter en zijn tegelijk innovatief.

Het design en engineering team staat onder leiding van ontwerper en directeur Peter Krouwel. Bij elk nieuw ontwerp wordt het landschap of de stedelijke buitenruimte als vertrekpunt genomen. Bij de totstandkoming van de collectie wordt samengewerkt met landschapsarchitecten in tal van Europese steden zoals London, Manchester, Oslo, Stockholm, Dijon, Berlijn, Gent, Amsterdam en Rotterdam.

De volledige Streetlife Collectie is online te vinden op de website www.streetlife.nl en in de Catalogus Streetlife Collectie 2018-2019.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Toegepaste producten

Neem contact op met Streetlife B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan