Mirra's van Herman Miller pronken bij Mokveld Valves BV

31 maart 2015
Begin dit jaar werd het nieuwe hoofdkantoor van Mokveld in Gouda geopend. Dit door RoosRos Architecten ontworpen gebouw is een perfecte combinatie van smaakvol technisch design en degelijke functionaliteit. Voor een deel van het kantoormeubilair werd gekozen voor de Mirra, een duurzame en ergonomisch zeer verantwoorde bureaustoel van Herman Miller. Mokveld is een wereldwijd opererende producent van afsluiters in de olie- en gasindustrie. ,,Groot of klein en opgewassen tegen hoge drukken en extreme temperaturen’’, zegt Ton Prinsen, namens Mokveld projectleider van de nieuwbouw. ,,Ons bedrijf bestaat ruim 75 jaar en in al die jaren zijn diverse kantoren aan elkaar gegroeid. Al met al geen ideale situatie. Dus toen er grond vrijkwam op ons eigen terrein hebben we dat bestemd voor de bouw van een nieuw en representatief hoofdkantoor.’’

‘Toen we op de Mirra mochten proefzitten, waren we meteen verkocht’


Meubels
De ideeën van RoosRos Architecten sloten het beste aan bij het verwachtingspatroon van Mokveld. Op basis van hun ontwerp is in 15 maanden de nieuwbouw gerealiseerd. ,,Maar, dan is het klaar en moeten er ook nog meubels in’’, vervolgt Prinsen. ,,Nadat we een heldere inventarisatie hadden gemaakt van de wensen, zijn we in gesprek gegaan met vier leveranciers, waaronder SV Collections uit Rotterdam. Deze partij kwam met het kwalitatief beste voorstel. In hun presentatie zaten zowel de Mirra 1 en Mirra 2 van Herman Miller. Toen we daarop mochten proefzitten waren we meteen verkocht. Het comfort is zeer hoog, maar ook de technische uitstraling. En dat past goed bij een bedrijf als Mokveld. Het promofilmpje op de site over de ‘making of’ van de stoel was een extra trigger. Zeer inspirerend. Deze stoelen pasten compleet bij ons plaatje wat betreft gebouw en interieur.’’

‘We hebben iets heel moois gekocht’


Kritische zitters
Inmiddels zijn de bureaustoelen van Herman Miller volop in gebruik. En naar volle tevredenheid. ,,Zeker’’, zegt Prinsen. ,,We hebben 150 kritische zitters en die moet je zien als echte keurmeesters. De mensen die zich erover uiten zijn vol lof. En ik ga ervan uit dat als we niks horen, er ook geen klachten zijn. Het is daarmee een bijzonder goede keus geweest. We hebben iets heel moois gekocht.’’

Kortere levertijd
Alle Mirra-stoelen hebben een kortere levertijd gekregen dankzij onze extra productiemogelijkheden in Engeland. De Mirra is nu leverbaar vanaf 10 werkdagen, afhankelijk van de opties en vanaf 30 dagen in alle kleurenopties.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Herman Miller

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan