Design binnendeuren en inloopkasten op maat.

18 april 2014
Modern interieur met binnendeuren zonder zichtbare kozijnen en modulaire inloopkasten.

Deuren zonder zichtbaar kozijn
zijn hip en actueel, maar ze worden door “Anyway Doors” al sinds 1998 aangeboden. Het Belgische merk mag zich dus met recht en reden een echte pionier noemen op het vlak van binnendeuren zonder zichtbare kozijnen. Een inbouwomlijsting vraagt de nodige voorbereiding zodat het systeem correct en op de juiste manier ingewerkt kan worden. Een beproefd systeem, met een correcte en stabiele montage, garandeert een mooie afwerking zonder barsten in de toekomst!

Moderne binnendeuren met standaard zelfsluitende onzichtbare scharnieren.
Alle moderne binnendeuren van Anyway Doors zijn standaard voorzien van onzichtbare scharnieren. Al het technisch vernuft wordt verborgen achter afneembare profielen zodat alle technieken daadwerkelijk onzichtbaar ingebouwd zijn. De onzichtbare scharnieren met “comfort”sluiting zijn multifunctioneel: een ingebouwde deurstop op 90°, hoogte- en diepteregeling van het deurblad t.o.v. de sluittechniek en een ingebouwde vergrendel functie op 90° in geopende stand.

Deuren met effectief onzichtbare scharnieren en verborgen onderdelen.
Uit puur technisch oogpunt maakt Anyway Doors er een erezaak van om alle sluit-, draai- en bevestigingstechnologie compleet aan het oog te onttrekken. Met als eindresultaat een perfect strakke lijn die langs beide zijden valt te bewonderen. Alle binnendeuren zijn dus uitgerust met onzichtbare scharnieren, die steeds in de omlijsting bevestigd worden, waardoor de deur naar wens van scharnierzijde uitwisselbaar blijft. De onzichtbare scharnieren in onze binnendeuren kunnen dus zowel links als rechts bevestigd worden en continue aangepast worden indien nodig bij een bestemmingswijziging. Zoals u op de foto’s kan zien is er in tegenstelling tot andere “onzichtbare scharnier” systemen niets zichtbaar bij een geopende deur!

Design binnendeuren met functionele meerwaarde.
Alle design binnendeuren van Anyway Doors wordt volledig op maat vervaardigd, zowel qua maatvoering als qua samenstelling. De binnendeuren zijn ontwikkeld met een modulaire insteek. Denk hierbij aan een continue aanpasbare draairichting en scharnierzijde. U kan de deur desgewenst in beide richtingen openen (2-way) of de deur begrenzen in 1 draairichting (1-way). Dit is met de unieke sluittechniek eenvoudig te wijzigen. Het gepatenteerde sluitsysteem rondom de deur garandeert een goede akoestische en thermische afsluiting. De scharnieren zitten verankerd in de omlijsting waardoor u de deur zowel links als rechts kan bevestigen. De deuren worden vervaardigd met afgewerkte en onderhoudsvriendelijke materialen zoals geanodiseerd aluminium, 3mm dikke Resopal Massiv volkern HPL of glas.

Taatsdeuren op maat zonder inbouwelementen in de vloer.
Met de taatsdeuren van Anyway Doors kiest u voor een moderne oplossing zonder inbouwelementen in de vloer of plafond
! De nieuwe taatsscharnieren beschikken standaard over een ingebouwde hightech comfortsluiting
, die actief in beide draairichtingen werkt. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen. De Anyway filosofie laat eveneens toe de deur in alle mogelijke richtingen te laten draaien. Bij een centrale taats opstelling kan de deur dus oneindig rond draaien. De taatsscharnieren beschikken eveneens over een geïntegreerde deurstop op 90° en een automatische blokkering om de deur geopend te houden op 90°.

De bevestiging van onze taatsdeuren gebeurt bovenop de vloer met onzichtbare taatsscharnieren, volledig ingebouwd in het deurblad, zonder inbouwelementen in de vloer of het plafond, met een minimale vloerverankering (2 bouten, +-4cm diep). Er is zeer veel aandacht aan montage en gebruiksvriendelijkheid besteed in het ontwikkelingsproces, zodat de taatsdeur zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kan worden, ongeacht de vloeropbouw!

Taatsdeuren met een perfecte afsluiting rondom de deur!
In tegenstelling tot een klassieke taatsdeur, zijn de taatsdeuren van Anyway niet alleen een mooie esthetische oplossing, maar bieden ze ook een akoestische en thermische meerwaarde! Het gekozen deurblad wordt uitgerust met één van de beschikbare aluminium omlijstingen van Anyway en geniet dusdanig middels de unieke sluittechniek een volledige tocht- en akoestische afsluiting rondom de taatsdeur. De onzichtbaar ingebouwde ventilatie wordt ook standaard voorzien bij volle deuren en glazen taatsdeuren.

Modulaire inloopkast systemen op maat.
Ochtendshoppen in uw favoriete kledingboetiek.
De innovatieve inloopkasten op maat worden als een zwevende structuur op de wand, tussen de vloer en het plafond, of zelfs volledig vrijstaand gemonteerd. Het nieuwe inloopkasten systeem werd ontwikkeld door de Belgische fabrikant “Anyway Doors” en wordt gecommercialiseerd onder de merknaam DRESS-A-WAY.

De indeling van de inloopkast blijft makkelijk wijzigbaar door de modulaire bevestigingstechniek. De zwevende tabletten en ladeblokken worden afgewerkt met een krasbestendige en onderhoudsvriendelijke eindlaag in 3mm Resopal Massiv. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen.

* Modulair maatwerkconcept

* Hightech en onderhoudsvriendelijke materialen

* Flexibele mogelijkheden

* Optioneel geïntegreerde led verlichting

* Optionele achterwand afwerking met glas of Resopal Massiv

Wie deurdenkt, denkt Anyway!
De Belgische fabrikant Anyway Doors bestudeert sinds 1995 de eigenschappen en toepassingen van moderne binnendeuren. Niet alleen zijn deuren het meest gebruikte bouwelement in elke woonconstructie, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om er als bouwheer extra aandacht aan te besteden.

Van bij de start was 'de deur heruitvinden' onze missie en uiteraard zijn isolatie, ventilatie, privacy, veiligheid, onderhoud en levensduur belangrijke aandachtspunten in dit engineeringproces. Na talloze technische verbeteringen, kunnen wij een slim deurconcept aanbieden dat tijdloos mooi is én een stevige meerwaarde biedt voor je woonst en je leefcomfort. Met hun minimalistisch design onderscheiden ANYWAY binnendeuren op maat zich in meer dan 10000 woonprojecten.

Modulaire kasten en inloopkasten.
Na 15 jaar innoveren werd de opgebouwde kennis toegepast op modulaire inloopkast en kast systemen. Dit resulteert in een interessant en uitermate functioneel aanbod van DRESS-A-WAY en DRESS WALL systemen.

Locatie

Trefwoorden

inloopkasten
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Anyway Doors

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Nederland
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan
Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven
Abonneren
Nee, bedankt