Interieurconcept Business Centre Regus

19 juni 2012
AbrahamsCrielaers ontwikkelt interieurconcept voor Business Centre Regus Laren met een eigentijds dorpsgevoel en een vernieuwend interieur.

Het dorpsgevoel

AbrahamsCrielaers ontwikkelt een hoogwaardig modern en professioneel interieurconcept waarin het locale aspect; wonen, werken en ontmoeten in Laren centraal staat. Ondernemers en professionals die slimmer werken kunnen vanaf nu terecht in de community van een nieuw Regus Business Centre in Laren, Noord- Holland.

Het centre is een antwoord op de groeiende trend van mobiel werken en werken op een derde werkplek. Het interieurconcept voorziet in alle elementen die plaats- en tijdonafhankelijk werken vergemakkelijken. In het indelingsconcept staat het bevorderen van kennisdelen en samenwerken centraal.

Het concept biedt ruimte aan een Regus business lounge, co-working in een open ruimte, afgesloten kantoren en twee vergaderzalen. De aantrekkingskracht in deze community wordt versterkt door kwalitatief hoogwaardige faciliteiten, waarvoor het concept ook door AbrahamsCrielaers is ontwikkeld, zoals de Starbucks coffeecorner en de lunchroom van het locale Restaurant Rust Wat.

Comfortabele professionele werkplekken
Warmte en huislijkheid en het dorspgevoel waarin mensen samen gebracht worden zijn herkenbaar in de modern/professioneel, maar tegelijkertijd comfortabel en huislijk ogende, sfeer. Door het toepassen van hoogglans wit, een grijze epoxyvloer en glazen wanden oogt de werkplek modern en professioneel. De huislijke en comfortabele sfeer ontstaat door hout met een accentkleur geel, warm grijs vilt, hangende planten en karpetten.

Dynamiek rondom ontmoeten
In de publieke ruimtes zijn de houten vloeren in Hongaarse punt gelegd. De gele bies geeft een eigentijds jong accent. In het hart van het gebouw is een enorme boekenkast geplaatst van twee verdiepingen hoog. Hier bevindt zich de lunchroom van Rust Wat. In deze grote boekenbast komen twee verdiepingen samen. Verschillende doorkijkjes verbinden de vides met de rondom gelegen ruimtes waaronder fitness, vergaderzalen en kantoren. Hierdoor ontstaat een extra dynamiek rondom het thema ontmoeten.

Voor AbrahamsCrielaers is dit project een toonaangevende in een reeks van succesvolle vernieuwende concepten die de samenwerking tussen Regus en AbrahamsCrielaers typeren. Onlangs nog werd in Amersfoort Regus | NS station2station geopend waarvoor concept en bouwbegeleiding ook volledig in handen van het bureau waren. AbrahamsCrielaers heeft de afgelopen jaren meerdere interieurconcepten voor het nieuwe en flexibele werken ontwikkeld.

Neem contact op met AbrahamsCrielaers

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Aanhef
v
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen

Meer projecten van AbrahamsCrielaers

OJMAR, S.A.
AluK Aluminium b.v.
Performance in Lighting
Aluprof Nederland
Sempergreen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND
Intal BV
Cladding Point B.V.
Q-railing
Tata Steel IJmuiden BV
Häfele Nederland
Bolon - Brandt Design Flooring
SLV Nederland
Grijsen Park & Straatdesign
ROCKWOOL B.V.
Sedus Stoll B.V.
Gira Giersiepen GmbH & Co. KG
MOSO International BV
Triflex BV
TRILUX - Simplify Your Light
Sika Nederland B.V.
Baars & Bloemhoff
KONE Liften en Roltrappen, Gevelliftinstallaties en Deursystemen
Ruys Vloeren B.V.
Tektoniek
AGROB BUCHTAL GmbH
Desso BV
Caparol
Arpa Nederland BV
ASSA ABLOY Entrance Systems
Gerflor Benelux
Hi-Con | Bruil prefab
Forbo Flooring
Tarkett Nederland
Sto Isoned bv
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
ROCKPANEL Group
Optigroen Dak-en Gevelbegroeiing
Metaglas B.V.
Holonite B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
Faay Vianen B.V.
Verosol Nederland B.V.
Forster
Derako International B.V.
ODS Jansen
Boon Edam Nederland B.V.
Renson
Gispen
Van Besouw Tapijt
OWA Benelux BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
EeStairs | trappen en balustrades
Kingspan Unidek B.V.
AGC Glass Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Bolidt Kunststoftoepassing B.V.
Reynaers B.V.
Saint-Gobain Glass Nederland
VELUX Nederland B.V.
Trespa International BV
ROCKFON / ROCKWOOL B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan