OutMore bv

De overkapping die het meest beantwoord aan de vraag van de consument is de horizontaal geplaatste Biossun lamellen terrasoverkapping. Volledig aluminium ruim 300 verschillende kleuren en afwerkingen.

Biossun terrasoverkappingen

De Biossun terrasoverkapping verzorgt naar behoefte verwarming of afkoeling van uw terras of binnenshuis. Deze milieuvriendelijke oplossing wordt toegepast in onder andere gebouwen met hoogwaardige milieukwaliteit en in lage energie woningen. De trend in Nederland op het gebied van woningbouw is de aandacht voor het buiten leven. Als gevolg van het weer in Nederland is er daarbij wel een duidelijke behoefte bij de consument ontstaan naar een vorm van bescherming tegen alle mogelijke weersomstandigheden zodat veel langer van het buitenleven kan worden genoten.

Als het slecht weer is heeft de gebruiker de voordelen van een dicht dak. Als het redelijk weer is kan de gebruiker het licht en de zon optimaal reguleren. Als het mooi zonnig weer is kan de gebruiker naar keuze lekker van de zon genieten of in de schaduw zitten. Bij erg warm weer kan de gebruiker genieten van het afkoelende effect van de overkapping.

De Biossun terrasoverkapping is ontwikkeld in Frankrijk. Biossun heeft daarbij continue aandacht voor kwaliteit en functionaliteit. Dit maakt dat de Biossun overkapping door zonweringspecialisten wordt gezien als de beste terrasoverkapping, voor de particulier en de horeca, die momenteel verkrijgbaar is. De Biossun overkappingen creëren, dankzij een mooie combinatie van design en techniek, de ideale balans tussen wonen, comfort en buiten leven. Zij zijn verkrijgbaar als vrijstaande, halfvrijstaande of inbouw overkapping. Verder biedt Biossun accessoires als ledverlichting (sfeerverlichting en spots), verwarming, screens en glazen wanden die volledig geïntegreerd zijn in de overkapping en via dezelfde afstandsbediening zijn aan te sturen.

De Biossun terrasoverkapping wordt in Nederland verkocht via een netwerk van top zonweringdealers. Hierdoor kunt u als architect makkelijk en snel schakelen met een bedrijf dat veel kennis heeft, alle onderdelen van de installatie zelf uitvoert en dicht bij u in de buurt zit.

Neem contact op met OutMore bv

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Aanhef
v
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
SLV Nederland
Caparol
Tarkett BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Performance in Lighting
Sempergreen
EeStairs | trappen en balustrades
Arpa Nederland BV
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Forbo Flooring
AGC Glass Nederland B.V.
KONE Liften en Roltrappen, Gevelliftinstallaties en Deursystemen
Triflex BV
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
ROCKWOOL B.V.
Rockfon / ROCKWOOL B.V.
Trespa International BV
Gira Giersiepen GmbH & Co. KG
Rockpanel
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland BV - Modulaire lichtstraten
Jung | Hateha B.V.
Van Besouw Tapijt
Sika Nederland B.V.
ASSA ABLOY Entrance Systems
Saint-Gobain Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural Nederland
Derako International B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Cedral sidings
Bolon - Brandt Design Flooring
Holonite B.V.
Bolidt Kunststoftoepassing B.V.
Gerflor Benelux
OWA Benelux BV
Tata Steel IJmuiden BV
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan