modulyss

Hallo, wij zijn modulyss.
We ontwerpen, vervaardigen en leveren unieke tapijttegels voor de internationale contractmarkt en hebben  reeds meer dan 25 jaar ervaring in de tapijttegelsector. Met ons dynamisch en energiek team bepalen we trends en willen we steeds inspireren. We richten ons op architecten en designers die op zoek zijn naar hoogkwalitatieve en eigentijdse tapijttegels in commerciële projecten .

Bij het ontwerpen van de tapijttegelcollecties richten we ons op verhalen; het verhaal achter de producten, en het ontwikkelen van ideeën en concepten die ontwerpers helpen om hun vloer te personaliseren. Ons uitgebreid gamma aan tapijttegels geeft zowel ruimte aan hedendaagse, innovatieve designs als aan traditionele oplossingen, en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, structuren en dessins. De creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt. De collecties kunnen onafhankelijk maar ook in combinatie met elkaar worden gebruikt – waardoor de vloer een unieke dimensie krijgt.

We streven ernaar om inventief, innovatief en creatief te zijn bij het vinden van betere milieu-oplossingen voor de tapijttegels die we produceren. Het innovatieproces wordt gedreven door levenscyclusanalyse van de tapijttegels. De EnvironmentalProfiles van BRE (Building Research Establishment) vormen de belangrijkste leidraad in het opvolgen en het verlagen van de milieu-impact zowel over de volledige waardeketen.

Als onderdeel van onze duurzame missie, werden we in 2015 associate partner member van Healthy Seas. Healthy Seas werd opgericht om onze zeeën te beschermen door achtergelaten visnetten (ook bekend als spooknetten) uit het water te halen. Healthy Seas recupereert niet alleen de visnetten, maar zorgt erook voor dat ze worden gerecycleerden geregenereerd tot ECONYL-garens door Aquafil, de belangrijkste Europesefabrikant van PA 6-tapijtgaren.

www.modulyss.com
blog.modulyss.com
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten waarin producten van modulyss zijn toegepast

Neem contact op met modulyss

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan