FAKRO Nederland b.v.

't Mooiste licht creëer je samen met FAKRO
FAKRO is een familiebedrijf, opgericht in 1991. Wat begon als familiebedrijf groeide al snel uit tot een internationale speler. Mede dankzij de flexibele instelling kan al sinds jaar en dag een antwoord gegeven worden op de meest uiteenlopende vraagstukken. Op dit moment draagt elk tweede dakraam verkocht in Polen en elk zesde dakraam verkocht in de wereld het FAKRO logo. FAKRO is daarmee tegenwoordig één van de grootste producenten ter wereld op het gebied van dakramen. Het bedrijf heeft een dynamische groei doorgemaakt, kent een ruim productassortiment, meer dan 3.000 werknemers, 12 productiebedrijven en 9 buitenlandse dochterondernemingen. Daar zijn wij trots op.

Ook FAKRO Nederland heeft een belangrijke rol gespeeld in deze groei. Als eerste exportland wordt in 1994 op goed vertrouwen een vrachtwagen vol FAKRO dakramen naar Nederland gestuurd. Dit als gevolg van een toevalsontmoeting tussen FAKRO directeur Ryszard Florek en Jo Peters. Het wederzijdse vertrouwen blijkt een succes. Sinds jaar en dag zorgt dit nauwe samenwerkingsverband voor een constante kwaliteit van de producten, snelle leveringen en een goede service.

FAKRO Nederland heeft een eigen trainingscentrum annex showroom in Groesbeek waar wij o.a. professionele verwerkers en dealers opleiden. De training vergroot de kennis van FAKRO en geeft tevens specialistische kennis op het gebied van dakramen, zonwering en zoldertrappen. Daarnaast kan iedereen eigenhandig onze producten ervaren door een kijkje te nemen in de showroom. 

FAKRO is producent van een uitgebreid assortiment die uw ruimten comfortabel maken. Hiertoe behoren de volgende productgroepen:
  • Dakramen beschikken over verschillende openingsmogelijkheden: tuimeldakramen, uitzet-tuimeldakramen, tuimeldakraam met verhoogde tuimelas, tuimeldakramen met politiekeurmerk, super energiebesparende tuimeldakramen, balkondakramen, elektrische dakramen, kunststof tuimeldakramen, lichtkoepels en platdakramen alsook lichttunnels.
  • Binnen- en Buitenzonweringen: jaloeziëen, standaard rolgordijnen, rolgordijnen met zijgeleiding, verduisterende rolgordijnen, plissé gordijnen, honeycomb plissé gordijnen, insectenhorren, buitenzonweringen, rolluiken en (elektrische) bedieningssystemen.
  • Zoldertrappen:  uitklapbare zoldertrappen, brandwerende zoldertrappen, extra isolerende zoldertrappen, schaartrappen, schuiftrappen en steektrappen.
  • Aanverwante producten: gootstukken tbv dakramen, dakfolies, isolerende binnen- en buitenkragen, interieurafwerkingen en isolatiekragen.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met FAKRO Nederland b.v.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan