Architectuurcentrum CASA

CASA is eind 2003 ontstaan vanuit de wens om een levendig debat te organiseren tussen alle partijen die betrokken zijn bij de ruimtelijke ontwikkeling van Arnhem. Deze partijen zijn de ontwerpende, ontwikkelende en uitvoerende beroepsgroepen, overheden, onderwijsinstellingen, beschouwende instanties en geïnteresseerde inwoners van Arnhem. Tijdens het geboortedebat van CASA bleek dat er een brede taak ligt voor het jonge architectuurcentrum.
In de loop van 2004 is CASA uitgegroeid tot een organisatie van formaat met een stichtingsbestuur, raad van advies, programmaraad en projectteams. Door deze organisatiestructuur heeft CASA een breed contact met het werkveld en de maatschappij. Na de zomer van 2004 heeft CASA haar intrek genomen in het ketelhuis van de voormalige Cobercofabriek. Met hulp van sponsoren is de ruimte geschikt gemaakt voor bijeenkomsten en is het CASA-supermeubel gebouwd dat een tribune, podium, projectiewand en bar herbergt. Enkele maanden later is de website www.casa-arnhem.nl gelanceerd.
Begin 2005 is de CASA-sociëteit opgericht. Dit is een netwerk voor alle partijen en personen die gerelateerd zijn aan CASA. Eind 2008 zijn circa 170 personen lid van de CASA-sociëteit. In 2006 heeft CASA verder gebouwd aan een professionalisering van de organisatie en de activiteiten. Grote projecten, als de manifestatie Arnhem am Rhein en de expositie Honderd jaar bouwen aan Arnhem, zijn gerealiseerd met externe projectleiders, een curator en een grafisch ontwerper.
In 2007 zijn de relaties met het Arnhemse culturele veld, de gemeentelijke diensten, het architectuuronderwijs en de marktpartijen verder uitgebreid, waardoor CASA haar positie als architectuurplatform heeft versterkt. In 2008 zijn twee producers in dienst genomen waardoor het projectbureau een capaciteitsslag heeft gemaakt. Tevens worden in 2008 de voorbereidende werkzaamheden getroffen voor het creëren van een nieuwe Arnhemse cultuurplek in het hart van de binnenstad.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Architectuurcentrum CASA

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan