Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting

De Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV) ontwikkelt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van wonen. De SEV hanteert hiervoor vier programma’s: wonen sociaal, wonen en markt, wonen en organisatie en wonen en zorg.
Binnen deze programma’s zoekt de SEV naar grensverleggende, praktisch toepasbare oplossingen. Deze oplossingen zijn ontwikkeld en getoetst in de praktijk. De SEV doet dit niet alleen. Wij kunnen niet zonder initiatiefrijke partners uit het veld.

Zij kunnen ideeën voor experimenten indienen. Daarnaast neemt ook de SEV zelf initiatieven en werft zij partners voor mogelijke experimenten. We beoordelen voorstellen op haalbaarheid en ondersteunen waar mogelijk. Het doel van SEV-experimenten is innovatie en waardevolle kennisoverdracht.
Goede en onafhankelijke evaluaties van experimenten zijn daarom essentieel. Op basis van deze evaluaties formuleert de SEV adviezen op maat voor betrokken partijen. De opgedane kennis in de experimenten verspreiden we onder een zo breed mogelijke professionele doelgroep.

De SEV is de enige zelfstandige en onafhankelijke organisatie in de wereld van het wonen. Het ministerie van VROM maakt door haar subsidie dat de SEV onafhankelijk werkt. Voor het programma Wonen en Zorg krijgt de SEV financiële steun van tien van de twaalf provincies. De SEV wendt dit totale budget aan ten behoeve van voorstudies, experimenten, voorbeeldprojecten en de productie van adviezen aan bijvoorbeeld de minister of brancheorganisaties. Samen met het ministerie van VROM is er overleg over de zoekrichtingen voor de verschillende vraagstukken. Deze zoekrichtingen geeft de SEV samen met partners uit het veld daadwerkelijk vorm en inhoud.

In januari 2005 vond in het kader van een reorganisatie een serieuze inkrimping en splitsing plaats. Sinds die tijd ontwikkelt de SEV ideeën, toetst die in de praktijk en adviseert en communiceert zij over de uitkomsten en richt SEV Realisatie, een dochter van de SEV, zich op de koppeling tussen beleid en uitvoering én andersom.

Op de hoogte blijven van de activiteiten van de SEV en haar partners kan via onze website, de digitale nieuwsbrief van de SEV en de kwartaaluitgave van de SEV Het Experiment. Daarnaast houdt de SEV zelf inspirerende bijeenkomsten, participeert de SEV in partnercongressen, verzorgt zij workshops en organiseert de SEV excursies. De SEV legt in haar jaarverslag verantwoording af over behaalde resultaten.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan