Luca Sanitair

Italiaans design sanitair
Sinds 2002 speelde Luc van den Berg al met de gedachte om Italiaans design sanitair te gaan importeren. De eerste producten die wij op de Nederlandse markt brachten kwamen kort daarna en al snel werd er besloten om een groothandel te gaan starten gericht op producten uit Italië. De volgende stap die werd gezet was het op de markt brengen van de eigen Luca Sanitair inloopdouches en wanden. Met het eigen ontwerp van een RVS Luca vloer- en wandwisser werd het plaatje compleet gemaakt.

Langzaamaan werd het aanbod van producten steeds verder uitgebreid. Naast keramisch sanitair kwamen er diverse kranenmerken bij, waarbij de eerste start werd gezet met het Italiaanse merk Bongio. Sinds kort in het assortiment is de Roll-in shower. Design en pragmatiek komen samen bij de Roll-in shower en het product kan voor meerdere toepassingen gebruikt worden. Door de jaren heen is het bedrijf dus gegroeid met een ruim aanbod in keramisch sanitair, inloopdouches, vrijstaande baden, opzetwastafels, badmeubelen, radiatoren en kranen. Al deze producten zijn gericht op het midden- en hoog segment in de sanitair branche.

Vanuit het centraal magazijn te Leiden voorzien wij de dealers van de door hun bestelde goederen. Met eigen vervoer leveren wij dagelijks door heel Nederland. Door de meest commerciële producten ruim op voorraad te houden kunnen wij binnen één week uitleveren.

Door het succes van het programma Luca Wood is Luca Sanitair begonnen met de het Italiaanse merk GB en het private label Luca Steel om het assortiment nog verder uit te breiden op het gebied van badmeubelen. Deze merken kunnen goed met elkaar gecombineerd worden voor talloze mogelijkheden. Verder is Luca Sanitair zeer content met de samenwerking met Ceramica Globo. Naast Hatria is Globo een uitstekende uitbreiding op het gebied van keramiek. Luca sanitair zoekt en ontwikkelt altijd aparte producten die nog niet op de markt vertegenwoordigt zijn om zo te voldoen aan de wens van de klant.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Luca Sanitair

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan