Goede Speelprojecten

Goede Speelprojecten is leverancier van kwalitatieve en duurzame speeltoestellen en ondergronden voor schoolplein, speeltuin en openbare ruimte in Nederland en België.

Naast het brede standaard assortiment in robuust, duurzaam robiniahout alsook in staal, bieden wij u maatwerk, voor zowel architectonische oplossingen als voor natuurlijk en avontuurlijk spelen.

Wij hechten veel waarde aan gedegen advies en nauwkeurige project begeleiding en richten ons nadrukkelijk op inclusive play (samen spelen). Inspirerende speelplekken realiseren, dát is het idee.

Onze productlijnen:

Robuust robinia, robuust staal, varioset mini, speelkunst, hightech adrenaline, hightech amico, hightech fun4all, hightech klimtollen, hightech ruimtenetten, kidstramps, hightech silhouette, taaltuin en metro sport

Fascinatie & inspiratie

Spelen is niet alleen ons vak, maar ook onze passie. Niets is leuker dan deze passie met anderen te delen. Al decennialang zijn wij in Nederland en België actief op het gebied van ontwerp en realisatie van speel- en ontmoetingsplekken in de buitenruimte. Het realiseren van kwaliteit is meer dan het ‘zomaar’ (her)inrichten van speelprojecten. Immers, kwaliteitsvolle, duurzame publieke ruimten faciliteren ontmoeting. In zijn algemeenheid bestrijken we de volle breedte van de landschapsarchitectuur; meer specifiek de openbare ruimte, kinderopvang, onderwijs en recreatiesector.

In onze inspiratiebrochure 2017 laten wij op elk schaalniveau een grote verscheidenheid aan succesvoorbeelden zien. Veel van onze opdrachtgevers hechten aan hoogwaardige duurzame (groene) speel- en ontmoetingsplekken. Zowel voor wat betreft duurzame materialen alsook maatwerk. Door een intensieve samenwerking met verschillende gerenommeerde ontwerpers zijn wij in staat om van ambitieuze ideeën een vertaalslag te maken naar ‘natuurlijke en avontuurlijke’ speel- en ontmoetingsplekken. Als partner van NL-Greenlabel onderschrijven wij het standpunt dat elke buitenruimte levend moet zijn, dat wil zeggen voorzien van groen en een bijdrage dient te leveren aan de biodiversiteit. Daarnaast het gebruik van duurzame materialen die noodzakelijk zijn om te voorkomen dat een buitenruimte een ongewenst ‘footprint’ op het milieu zet.

Bekijk en download hier onze inspiratiebrochure:

http://speelprojecten.nl/file.php?FileID=16252
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Goede Speelprojecten

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan