PiRi Parket voor buiten

Breng de luxe van uw interieur naar buiten!

Een terras dat perfect aansluit bij uw interieur. Dat uitnodigt om naar buiten te gaan en tegelijk de perfecte ondergrond vormt voor ontspannen buiten zitten en sfeervol buiten eten. Een terras dat vlak is, nooit glad maar toch een natuurlijke uitstraling heeft. Als dat eens zou kunnen… Gelukkig kan dat allemaal! Met de PiRi Parket voor buiten tegel. Een duurzame, makkelijk te leggen oplossing voor uw terras en balkon.

De tegels zijn in 3 houtsoorten leverbaar: Jarrah (eucalyptus), Teak en Ipé. De tegels zijn in meerdere vormen verkrijgbaar, van een klassieke rechte tegel tot en met een chique diagonale tegel, en met diverse maten.
Het buitenleven neemt steeds meer zijn intrek en daarom brengt PiRi Parket voor buiten stijl in het exterieur met een hoogwaardig product dat de ruimte buiten uw huis comfortabeler en eleganter maakt.

De houten tegels voor buiten zijn anders dan de meeste houten tuintegels, ze zijn op een speciaal gepatenteerde kunststof onderkant gemonteerd, waardoor de schroeven voor de bevestiging van het hout aan het rooster niet zichtbaar zijn. Deze houten tegels worden door middel van een simpel kliksysteem aan elkaar gezet. Doordat het bijna op iedere ondergrond gelegd kan worden is dit heel eenvoudig zelf te doen. En mocht u ooit gaan verhuizen of een verandering aan willen brengen, dan is de vloer ook makkelijk uit elkaar te halen.

De toepassingen zijn eindeloos, op het (dak)terras, in de tuin of rondom een zwembad of whirlpool. Zelfs op het balkon is het ook een zeer aangename verfraaiing. Daarnaast is de tegel bijzonder geschikt om tuinpaden mee aan te leggen. Verder is PiRi Parket voor buiten ook te gebruiken voor binnendoeleinden zoals: beursvloeren en in showrooms. De houten tegel geeft een warme en gezellige uitstraling. Dus nooit meer koude voeten van de stenen of betonnen vloeren, maar lekker op de blote voeten naar buiten. Door zijn geringe gewicht is de tegel dus ook op een plat dak met houten balken neer te leggen.

Natuurlijk - Exclusief - Snel en gemakkelijk gelegd.

Op onze website www.parketvoorbuiten.nl kunt u brochures downloaden. Wilt u een product presentatie of een monster ontvangen wilt u dan telefonisch contact met ons opnemen.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met PiRi Parket voor buiten

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan