SDS Ommen Systemen en Projecten BV

SDS Ommen is al sinds 1989 de specialist in stalen dak- en gevel oplossingen, met oog op de wereld van morgen!

WIE ZIJN WIJ

'Samen staan we sterk'. Dit is waar SDS Ommen Systemen & Projecten voor staat. En dat al sinds 1989. Door het gebruik maken van innovatieve indeeën op zowel product- als verwerkingsniveau blijft SDS Ommen Systemen & Projecten een voorloper in de markt. Dat SDS Ommen Systemen & Projecten een bedrijf met lef is, blijkt wel uit het feit dat zij de stalen felsbanen als eerste op de Nederlandse markt introduceerde. De Classic felsbanen zijn een voorbeeld van veel eigentijdse producten die vandaag een 'volwassen' bestaan leiden in de markt. De huidige focus ligt op 'duurzaamheid'. Dit is als het gaat om het recyclen van staal met een 100% score gelukt. Maar dit is niet uniek genoeg. Coatings die gebaseerd zijn op natuurlijke basisstoffen, helpen de ecologische-voetprint van het gebouw drastisch te verminderen. Tegelijkertijd worden er geen consessies gedaan op duurzaamheid en kwaliteit van het pand.  Dit is uniek, onderscheidend en toekomstgericht.

'Samen staan we sterk komt ook terug in het prijswinnende idee, dat we bij MKB Idee gelanceerd hebben. MKB Idee, gesteund door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, kijkt kritisch naar ideeën en looft subsidies uit, voor baanbrekende voorstellen. Met trots hebben we begin december 2019, een cheque mogen ontvangen die gekoppeld is aan de 8ste plek. Dat van de vele ingezonden  ideeën uiteindelijk 46 subsidies zijn toegekend en wij op plek 8 eindigen, maakt ons alleen maar meer vastberaden om onze droom om te zetten naar realiteit. De eerste stap is gezet door het opzetten van een 'SDS Academy'. Hier kunnen toeleveranciers, studenten en vakmensen, samen met ons kijken naar innovatie en praktische oplossingen voor stalen gevels en daken. Mocht u hier meer informatie over wensen, neem dan gerust contact op met een van onze toegewijde collega's.


UW SPECIALIST

Wij streven ernaar om een onderneming te zijn die gespecialiseerd is in exclusieve dak- en gevelsystemen. Onze producten waarborgen een traditionele uitstraling in een moderne, duurzame en kosten-en tijdbesparende uitvoering. Door in te spelen op deze behoeftes, positioneert SDS Ommen Systemen & Projecten zich als een belangrijke toeleverancier van stalen dak-en gevelmaterialen, voor de Nederlandse bouwsector.

OOG OP DE TOEKOMST

We houden ons als organisatie bezig met de wereld van morgen en de generaties na ons. Dit uit zich in het veilig en milieubewust handelen en gebruik maken van  duurzame materialen. Hierdoor zijn onze dak-en gevel oplossingen van lange levensduur.

HOOFDLEVERANCIER RUUKKI

Ruukki is een Scandinavische staalfabrikant, met een breed werkveld in de staalsector. Dit betreft het produceren van constructiestaal, staal voor de 'heavy duty'machines tot de prodcutie van staal op rollen: coils. SDS Ommen Systemen & Projecten heeft vooral een sterke link met laatstgenoemde. De kwaliteit van de coatings, gecombineerrd met de productie van diverse profielvormen, maakt dat het verwerkt kan worden in een grote diversiteit aan gebouwen, met ieder haar eigen esthetisch verantwoorde functie en uitstraling. De omvang van Ruukki met 150 vestigingen in 150 landen en in totaal ca. 12.000 werknemers, maakt dat wij goed kunnen inspelen op trends en wensen van architecten met verschillende visies en achtergronden, omtrent architectuur. Dit door middel van ons brede assortiment.

Om het aanbod compleet te maken als professionele toeleverancier en fabrikant, hebben we Ruukki Express winkel- en serviceconcepten, voor de proffesionals in de bouw. Dit is weer een mooi voorbeeld van innovatie en wellicht het meest herkenbaar.  Het assortiment bestaat uit dak-en gevelsystemen, producten voor veiligheid, hemelwaterafvoersystemen, dakgoten en alle benodigde accessoires. Daarnaast bieden wij verschillende kwaliteitsklasses, namelijk 30, 40 en 50 jaar garantie. Wanneer snel geschakeld moet worden, hebben wij zelfs speciale zetbanken 'in house'. Kortom: alles wat u nodig heeft voor uw dak of wand onder één dak!

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten waarin producten van SDS Ommen Systemen en Projecten BV zijn toegepast

Neem contact op met SDS Ommen Systemen en Projecten BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan