Interface Nederland BV


Interface, Inc. is een wereldwijd commercieel bedrijf in vloeren met een geïntegreerde collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder LVT en rubberen vloeren van nora®. Ons modulair systeem helpt klanten om prachtige interieurs te scheppen die een positieve invloed hebben op de mensen die de ruimten gebruiken, alsook op onze planeet.

Onze Climate Take Back™-missie nodigt andere bedrijven uit om met ons mee te doen. Wij willen ervoor zorgen dat onze bedrijfsvoering herstellend is voor de aarde en een levensgunstig klimaat creëert. 

Innovatie staat bij Interface voorop. Het is de drijvende kracht achter vernieuwende producten en diensten zoals bij de collecties “Human Nature” en “Net Effect” geïnspireerd door de natuur of het verhoogde vloersysteem Intercell.

Interface heeft een unieke status als het gaat om ecologisch verantwoord ontwerpen en produceren van multifunctionele en efficiënte modulaire vloerconcepten. Zo hebben wij producten van 100% gereycled garen.

Verbeterd binnenklimaat

Interface heeft een slimme, duurzame manier bedacht om tegeltapijt te installeren; zonder lijm! Onze unieke TacTiles bieden een lijmvrij legsysteem dat gemaakt is van volledig recyclebaar materiaal. Ze zijn een duurzaam, efficiënt en flexibel alternatief voor traditionele legsystemen. Vergeleken met het traditionele lijmen van tegeltapijt verminderen TacTiles de milieubelasting met maar liefst 90% en komen er vrijwel geen VOC vrij. Ook bieden ruimtes met tapijt in tegenstelling tot de echo die veroorzaakt wordt door harde vloeren, een kalme, muzikale en creatieve omgeving.

Design Unlimited

Design Unlimited van Interface geeft klanten volledige vrijheid om een geheel op maat gemaakt ontwerp te creëren, bijvoorbeeld een eigen kleurstelling laten tuften, precies zoals de klant dat wil. Het bedrijf ondersteunt graag bij het ontwikkelen van vloerplannen, eigen dessins en speciale kleurstellingen. Bij uni kwaliteiten kan men bij de meeste producten al vanaf 100 m² eigen kleuren opgeven. In gedessineerde producten is dit meestal vanaf 300 m² mogelijk.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Interface Nederland BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan