net architectuur

net architectuur bvba is een collectief van vier ingenieur-architecten met hoofdzetel te Gent. Na 3 jaar eerdere samenwerking sinds 2011, werd deze in 2014 verzegeld onder de juridische vorm van een bvba. De projecten bestaan zowel uit particuliere als collectieve woningenbouw, (semi-)openbare gebouwen tot niet te categoriseren programma’s. De schaal waar op gewerkt wordt is divers: gaande van kleinere verbouwingen, renovaties en restauraties aan historische gebouwen tot middelgrote nieuwbouwprojecten. net architectuur werkt in een ruime actieradius en beperkt haar grenzen niet. net is ongeacht programma, schaal of regio steeds zeer gedreven in de zoektocht naar intelligente oplossingen en resultaten. 

net architectuur werkt precies, accuraat, juist, net, zoals het hoort. nette architectuur is echter slechts schijnbaar vanzelfsprekend; een net ontwerp kan enkel het resultaat zijn van een architectuurontwerp dat zich baseert op verregaand en doorgedreven onderzoek waarbij duidelijke en juiste antwoorden gegeven worden op complexe vraagstellingen. net architectuur is hierbij steeds op zoek naar de slimste oplossing, een intelligente opbouw – zowel in plan, snede als gevel – die alle parameters en randvoorwaarden in beschouwing neemt staat voorop. net architectuur ziet ontwerpen van gebouwen als een ernstige bezigheid met verantwoordelijkheden ten opzichte van de opdrachtgever, maar ook ten opzichte van de maatschappij, samenleving en milieu. net architectuur focust op inhoud en niet op formalisme. net architectuur stelt dogma’s in vraag en weigert in stereotypen te denken, een ontwerpbeslissing dient voort te komen uit het genereren van meerwaarde en mag niet enkel het resultaat zijn van het streven naar een beeld en mag nooit het resultaat zijn van het streven naar een vast stramien. net architectuur denkt na over de kwaliteit voor de eindgebruiker in de taal van de bouwer, dergelijke rationaliteit staat architectuur niet in de weg, ontwerpen is bouwen en bouwen is ontwerpen, dat is immers net architectuur.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met net architectuur

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Mobilane
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
ISMT B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan