Huibers van Weelden Architecten

Architectuur voor de beleving
Natuurlijke materialen en de invloed van licht zijn belangrijk voor ons. Wij proberen een pure ervaring te creëren. Tijdloos en onderscheidend.

Krachtige architectuur
Bij elk project gaan wij opzoek naar datgene wat het meest belangrijk is, zoals een specifiek uitzicht. Hiervoor ontwerpen we een krachtig gebaar wat de aandacht vraagt. Zo krijg je een uniek en verassend ontwerp. 

Onze keuze voor hoogwaardige materialen versterkt dit krachtige ontwerp. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau. Daarnaast kiezen wij graag voor grote raampartijen, omdat zij zorgen voor veel lichtinval en een fantastisch uitzicht. Ten slotte ontwerpen we ook de buitenruimten zorgvuldig, zodat zij bijdragen aan de krachtige totaalbeleving.


In harmonie met de context
De beleving van het landschap staat voor ons centraal. De natuurlijke ondergrond vormt het vertrekpunt van elk project. Van belang daarbij is dat een gebouw geworteld is, dat het klopt, dat het waarachtig is. Als dat niet het geval is voelt het vaak ontheemd. Iets wat je overal neer kunt zetten voelt niet goed.

Elke ontwikkeling voegt zich daarom naadloos in het landschap. Met veel aandacht, zijn alle elementen op elkaar afgestemd. Zo ontstaat een harmonieus geheel. 

Voor uw unieke ervaring
Wij besteden veel aandacht aan de ervaring van ruimtes. Zo zien wij het binnentreden als een eerste ontmoeting. In monumentale woonhuizen, bijvoorbeeld, is de hal een belangrijk element, die vaak een theatrale beleving geeft. Aan dit gevoel hebben wij bij Villa Bos (zie afbeelding) op een eigentijdse manier invulling gegeven m.b.v. een riant daklicht van 5 bij 1,6 meter in een mooie hoge ruimte. Dit, in combinatie met de afwerking in luxe materialen, zorgt voor een krachtige binnenkomst. Een bijzondere ervaring die past bij een uniek gebouw.

De woonkamer van dezelfde woning bevat een kaderloos raam van 14 bij 2,6 meter. Dit raam hebben we zo ontworpen, dat het zo min mogelijk van het prachtige uitzicht afleidt. Hierdoor heb je bijna het idee dat je buiten in de natuur staat.Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Huibers van Weelden Architecten

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Mobilane
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
ISMT B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan