BIPV.world

Creating self-powerd buildings
BIPV.world is een producten- en dienstenplatform voor Europese supply chain en bouwprofessionals. Met ons platform realiseer je BIPV op een toegankelijke en kostenefficiënte manier.

Samen met onze partners beschikken wij over diepgaande kennis en ervaring. Via ons platform stellen wij deze beschikbaar aan architecten en professionals in de bouwsector.

Deze knowhow betreft onder andere; PV-systeemontwerp, zonnepanelen, elektrische installaties, werktuigbouwkunde, businessmodellen en investerings- en exploitatiesubsidies. 

Wat wij doen: perfecte BIPV oplossingen, eenvoudig gerealiseerd BIPV.world stelt bouwprofessionals in staat om beter en goedkoper BIPV-systemen te realiseren. Architecten en gevelbouwers creëren zonder moeite en gedoe, attractieve, cost-efficiënte, en winstgevende maatwerk BIPV-oplossingen.

Wij bieden de snelste route en het efficiëntste proces voor complete BIPV-oplossingen met lagere kosten als gevolg. Daarnaast zorgt de BIPV.world Revit plug-in en het veelzijdige bevestigingssysteem zowel voor ontwerpvrijheid als standaardisering. Dit zorgt voor eenvoud en elimineert de verborgen kosten.

BIPV.world biedt een compleet programma van complementaire producten en diensten van concurrerende aanbieders in een gebruiksvriendelijk platform.  

Architecten en ontwerpers creëren eenvoudig mooie esthetische maatwerk gevels met geïntegreerde frameloze zonnepanelen. Zij ontvangen al tijdens het ontwerpen real time informatie over opbrengst en kosten van het BIPV-systemontwerp. Onmiddellijk nadat het concept ontwerp getekend is kan de business case (ROI) berekend worden. Deze is dan ook direct beschikbaar voor de architect (lancering Revit plug-in februari 2022). Daarnaast maakt BIPV.world een optimisatie van de business case eenvoudig mogelijk voor gebouweigenaar en stakeholders.

Wanneer het gevelontwerp is goedgekeurd, wordt het complete gevelsysteem prefab geproduceerd en B2B geleverd aan gevel- en bouwbedrijven in Europa. Indien meegenomen in het BIPV-gevelontwerp worden ook traditionele gevelelementen van metaal, composiet, glas of steen meegeleverd.

Lokale installateurs ervaren de voordelen van een eenvoudige, snelle en foutloze wijze van installatie in een recordtijd: minder dan één uur per m2 gevel.

Om BENG te realiseren worden zonnepanelen in de gevel op korte termijn een standard bouwelement voor hoogbouw toepassingen. En "last but not least": BIPV-gevels zijn altijd winstgevend.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Mobilane
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
ISMT B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan