Architectenburo Mosterman

Originele woonoplossingen, daar sta ik voor.

Waar wil jij wonen? Wat is je budget? Hoe moet jouw droomhuis eruitzien? Ik zoek creatieve oplossingen voor jouw wensen en staan je bij – van ontwerp tot uitvoering.

Eerst een kavel

Ga je een kavel kopen? Met een kavelonderzoek help ik je een goede keuze te maken. Zodat je vooraf weet of jouw moderne of juist landelijke woning wel mogelijk is op deze plek. Tijdens het kavelonderzoek kijk ik naar het kavelpaspoort. Daarin staan alle eisen die de kavelverkoper stelt aan zaken als bouwstijl, maximaal volume, plaatsing van het hoofdgebouw, hoogte van de goot/dakrand/nok, kleur- en materiaalgebruik.

Gaat het om een kavel waar al een pand op staat? Als je voor het bouwen van je nieuwe woning het bestaande gebouw wilt slopen, check dan eerst of je het bestemmingsplan van je kavel moet laten aanpassen. Heb je geen zin in deze rompslomp? Ik neem je dit geregel graag uit handen.

Dan het ontwerp

Sommige mensen hebben een globaal idee hoe hun favoriete huis eruit moet zien, bij anderen staat hun droomhuis als het ware al op het netvlies gebrand. Hoe zit dat bij jou? Wat maakt jouw nieuwe huis tot een droomhuis? Met jouw input ga ik vervolgens aan de slag.

In het ontwerp visualiseer ik jouw woondroom. Houd je van traditioneel, houtskelet? Of meer van staal of beton? Wil je energieneutraal of ecologisch bouwen? In schetsen en 3D-impressies verwerk ik al je wensen, zodat je een helder beeld krijgt van het eindresultaat.

Is het ontwerp helemaal naar je zin? Dan werk ik het uit tot een vergunningstekening en een werktekening. Daarbij houd ik rekening met alle regelgeving. Ook laat ik de bijbehorende rapportages en berekeningen maken, zoals EPC- en bouwbesluitberekening, constructieberekening, indien nodig een asbestinventarisatierapport, bodemonderzoek, ruimtelijke onderbouwing, flora- en fauna onderzoek en akoestisch onderzoek.

En tot slot de uitvoering

Uiteindelijk wil je zo snel mogelijk in je droomhuis wonen. Ook bij de uitvoering van de bouw ondersteun ik je graag. Ik onderhoud tijdens het hele proces contact met gemeenten, aannemers en interieurbouwers. Samen vormen we een team waarbij ik het aanspreekpunt ben.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Architectenburo Mosterman

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen by ODS
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
VELUX Commercial
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan