Het Lege Atelier

artistieke 3D artist impressions
Ons Perspectief

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Meer dan lijnen op papier. Impressies maken een ontwerp begrijpelijk, herkenbaar en overtuigend. Het Lege Atelier verbeeldt wat zich tussen de lijnen van de blauwdruk bevindt: visie en sfeer.

Elk ontwerp is uniek. Onze impressies maken de ideeën achter het ontwerp zichtbaar en tastbaar. We gebruiken daarvoor niet alleen de rekenkracht van de nieuwste technologie, maar ook onze artistieke verbeeldingskracht. Dat maakt onze visualisaties meer dan fotorealistische weergaven van een ontwerp. We verbeelden het verhaal van het ontwerp, de visie van de ontwerper en de beleving van de ruimte. Zo scheppen we een sprekend portret: een beeld met karakter.


Over Ananda de Vos

Hoi, ik ben Ananda: architect, 3D artist en oprichter van Het Lege Atelier. Ik heb Het Lege Atelier opgericht om ontwerpers maatwerk te bieden bij het creëren van artist impressions. Met mijn atelier breng ik technologie en ambacht samen en verenig ik de twee werelden waarin mij het liefst begeef: die van architectuur en kunst.

Omdat ik ben opgeleid als architect, kan ik me goed verplaatsen in opdrachtgevers. Ik begrijp hoe een ontwerp tot stand komt en de hectiek die vaak komt kijken bij het maken van presentaties. Met Het Lege Atelier wil ik ontwerpers peace of mind geven; de ondersteuning van iemand die het praktische proces verlicht en tegelijkertijd moeiteloos ideeën begrijpt en de juiste stijl vindt.


Kom in contact

We zijn benieuwd naar jou.

We komen graag in contact met anderen om van gedachten te wisselen. In een kosteloos en vrijblijvend gesprek kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Stel gerust je vragen via info@hetlegeatelier.nl

Wij zijn geregeld op zoek naar getalenteerde digitale kunstenaars, voor een stage of om mee samen te werken. Per email kun je je portfolio, cv en een korte motivatie sturen naar, we zien het graag tegemoet!Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Het Lege Atelier

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen by ODS
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
VELUX Commercial
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan