Fonofloor B.V.

Akoestische Isolatie
Sinds 2002 levert Fonofloor B.V. extreem dunne akoestische isolatiemembranen om contactgeluid in zwevende dekvloeren te reduceren. 

Ultiem comfort
Waar Fonofloor B.V. in het verleden vooral nieuwbouwprojecten uitvoerde, groeit sinds enkele jaren het aantal renovatie- en transformatieprojecten fors. Zo hebben we eind vorig jaar bijgedragen aan de transformatie van het voormalige hoofdkantoor van Verwelius Bouw op de Dam in Amsterdam naar 14 exclusieve appartementen. In dit project werden niet alleen state-of-the-art producten gebruikt; de prestaties moesten ook vooraf gegarandeerd worden. Met onze Fonofloor formule kunnen we hierin voorzien. Waar in het Bouwbesluit slechts beperkte eisen gelden voor contactgeluid in renovatieprojecten, werd in dit project een comforteis van LnT,A = 49 dB gevraagd. Bepaald geen sinecure, omdat we te maken hadden met een oud pand met dunne constructievloeren, pal op de Dam. Toch konden wij met onze producten vooraf een LnT,A = 49 dB garanderen, met een gezamenlijk streven om te komen tot een LnT,A van 44 dB (ultiem comfort). Eind vorig jaar zijn de onafhankelijke eindmetingen verricht, waarin deze comfort+ eis werd aangetoond.

Zekerheid door de Fonofloor formule
Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten, dat we vooraf prestatiegaranties durven af te geven. Om tot deze garanties te komen, hebben wij de Fonofloor formule ontwikkeld, waarin we verschillende stappen doorlopen. Beginnend bij de advies- en ontwerpfase, waarin we graag met de architect en constructeur meedenken over de vloeropbouw. Voor aanvang van de applicatie van de isolatiemembranen controleren wij de constructievloer op onvolkomenheden die de isolatiewaarde negatief kunnen beïnvloeden. Waar nodig geven we tips voor verbetering, waarna onze erkende voorkeursverwerkers de producten aanbrengen. Om te garanderen dat er geen onderbrekingen in de isolatielaag zitten, voeren we voorafgaand aan het vloeien van de anhydrietvloer/smeren van de zandcementvloer een tweede inspectieronde uit. 

Met geluidsmetingen leveren wij het bewijs van het vooraf gegarandeerde resultaat. De geluidsmetingen worden uitgevoerd door een onafhankelijk instituut, waarna onze opdrachtgever een prestatiecertificaat ontvangt. Hiermee geven wij niet alleen een garantie af op onze producten, maar ook op de verwerking.”

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan