architectenbureau zowel

een bureau met een frisse blik, voor toekomstbestendige en gezonde omgevingen
Tegenwoordig spenderen wij, mensen, 90% van onze tijd binnen een gebouw. Zijn deze gebouwen wel gezond? Worden wij wel gelukkig in deze gebouwen? Architectenbureau Zowel is ervan overtuigd dat de gebouwde omgeving gezonder en toekomstbestendiger kan én moet worden. 

Architectenbureau Zowel is een bureau voor ruimtelijk ontwerp, gevestigd in de Achterhoek. Het bureau is actief op de zakelijke en particuliere markt, en ontzorgt daarbij opdrachtgevers van initiatief tot uitvoering.

De ontwerpen worden gekenmerkt door functionaliteit en logica. Innovatie staat hoog in het vaandel. Aan de hand van twee pijlers, gezondheid en toekomstgericht bouwen, worden duurzame en gebruiksvriendelijke omgevingen ontworpen.

Toekomstgericht bouwen | We komen langzamerhand tot de conclusie dat onze huidige gebouwvoorraad weinig flexibiliteit bezit. Gebouwen laten zich moeilijk aanpassen naar de hedendaagse eisen en een andere functie in een bestaand gebouw passen blijkt lastig.
Architectenbureau zowel denkt niet alleen aan de eerste gebruiksfase, maar ook aan de tijden daarna. Dit kan resulteren in demontabele of remontabele gebouwen (circulair bouwen) of in een gebouw met een hoog adaptief vermogen. Een hoge mate van prefabricage en weinig natte bouwmethoden zijn gebruikelijk. Dit verlaagt tevens de bouwkosten, terwijl de bouwsnelheid en bouwkwaliteit wordt verhoogd.
Door gebouwen voor te bereiden op een onvoorspelbare toekomst, wordt onze gebouwvoorraad flexibeler en beschikt u over een gebouw dat toekomstbestendig is.

Gezonde gebouwen | Tegenwoordig spenderen wij 90% van onze tijd binnen een gebouw. We staan steeds minder in direct contact met daglicht en de frisse buitenlucht. Echter, ons lichaam heeft zijn dagelijkse portie frisse lucht, zonlicht en daglicht nodig om optimaal te kunnen functioneren.
Er zijn voldoende (wetenschappelijke) onderzoeken naar hoe gezonder kan worden geleefd. Helaas dringt deze kennis nog maar mondjesmaat door in de architectuur en bouwsector. Vitamine D tekort, slaapproblemen (een verstoorde biologische klok) en depressies zijn mede daardoor aan de orde van de dag. Architectenbureau zowel ziet het als zijn missie de beschikbare kennis toe te passen in zijn ontwerpen om zo gezonde leefomgevingen te creëren.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met architectenbureau zowel

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan