Verosol Nederland B.V.

Functionele binnenzonwering

Verosol ontwerpt, produceert en verkoopt functionele binnenzonwering die zorgt voor effectieve warmtewering, reductie van hinderlijk en scherp zonlicht met behoud van een perfect uitzicht. Verosol binnenzonwering combineert de voordelen van raambekleding en buitenzonwering in één product, veilig gemonteerd aan de binnenzijde van de gevel.

Uitvinder van gemetalliseerd textiel

Verosol weet al sinds 1963 warmtewering, lichtreductie, isolatie en uitzicht in een product te combineren doordat het de uitvinder is van gemetalliseerd textiel. Metalliseren is het process dat een klein nanolaagje metaal (Aluminium) aanbrengt op een ander materiaal, zoals textiel, door middel van vacuum opdamping. Zo blijven de eigenschappen en de weefstructuren van het basistextiel behouden en krijgt het additionele warmtewerende, lichtwerende en isolerende werking zonder dat het uitzicht naar buiten wordt belemmerd.

Voor architecten

Doordat Verosol een oplossing biedt aan de binnenzijdevan het gebouw, waar traditioneel een oplossing aan de buitenzijde wordt gekozen, levert het de architect een grotere vrijheid in design tegen lagere aanschaf en operationele kosten.

Met binnenzonwering krijgt het gebouw een flexibelere oplossing voor licht en warmtewering en een uniforme grijze look naar buiten door de diffuus reflecterende aluminiuum laag.

Dit is mogelijk omdat Verosol de hoogste reflectiewaardes in de markt realiseert met haar textielsoorten. Deze hoge reflectiewaarden maken Verosol binnenzonwering officieel gelijkwaardig aan buitenzonwering. Verosol zonwering reflecteerd dermate goed dat het in combinatie met standaard D beglazing G waardes van 14% worden gehaalt.

Markten

Verosol levert de high performance, in Nederland geproduceerde textielsoorten over de hele wereld. Het heeft vestigingen in Nederland, Spanje en Australie en werkt met een wereldwijd netwerk van distributiepartners. In Nederland, Spanje en Australie produceert het zelf zonweringsoplossingen zoals rolgordijnen, plisse en paneelgordijnen in de particuliere en commerciele markt.

Duurzame en hoogwaardige kwaliteitsproducten

Verosol innoveert continue om de beste kwaliteit producten te realiseren die bijdragen aan een betere binnenklimaat, comfort en energiebesparing. De textielsoorten gecombineerd met hoogwaardige (geautomatiseerde) hardware hebben een lange levensduur en besparen op zowel koellasten als stookkosten in gebouwen en leveren de gebruiker een betere visueel en thermisch comfort op.

Verosol producten zijn Oekotex en Greengard gecertificeerd en dragen bij een hogere LEED & BREEAM scores.

Hoe wordt de zonwering gemaakt?

How Verosol is made.

Via bovenstaande link krijgt u een idee hoe Verosol zonwering wordt geproduceerd en wat het bijzonder maakt. Naast de plisse in het filmpje produceert Verosol o.a. rolgordijnen, gordijnen, paneel gordijnen en lamellen.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan