Kerssens Kozijnen

Sinds jaren de partner voor bedrijven en ondernemers in de bouw op het gebied van maatwerk houten kozijnen, deuren en ramen! Wij zijn een professionele partner voor met een passie voor hout. Voor ieder project leveren wij een passende oplossing, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Het maakt niet uit of het om een groot of klein project gaat. Kerssens Kozijnen adviseert en produceert op het hoogste niveau.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij werken dagelijks met een team van enthousiaste vakmensen. Vanuit onze productielijn in Grootegast profiteren onze klanten van een complete en professionele dienstverlening. Heldere afspraken, A-kwaliteit producten en de beste service, dat is waar Kerssens Kozijnen voor staat!

Hout heeft de toekomst. Dat is onze vaste overtuiging. In deze snel veranderende wereld is duurzaamheid een thema dat steeds belangrijker wordt. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is hout vele malen duurzamer dan kunststof. Al onze producten worden gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Met een minimale CO2 emissie zijn de houten producten van Kerssens Kozijnen de beste keuze voor iedereen die beslist vanuit een verantwoordelijkheidsgevoel voor de wereld om ons heen.

Wij lopen vooruit op de tijd om onze klanten altijd te kunnen bedienen van de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij geïnvesteerd in de Saomad WP Just 3500, een hightech machine waarmee met hoge snelheid maatwerk kozijnen kunnen worden geleverd. Voor Kerssens Kozijnen is alleen de beste kwaliteit goed genoeg!

Bekijk de video hieronder voor een impressie van ons bedrijf:

https://youtu.be/qo1PeuUMkuI

Wij leren u graag beter kennen! Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte voor een project? Neem dan telefonisch contact op via 0594 534 004 of stuur een email naar info@kerssens-kozijnen.nlStel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Kerssens Kozijnen

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan