Trespa International BV

“Trespa levert jaarlijks één miljoen platen aan bestemmingen overal ter wereld."

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de voornaamste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding.

Trespa, een statement:
  • Betrouwbaar: Constante prestaties door producten en mensen. Dit betekent gemoedsrust die alleen aan de klant geleverd kan worden dankzij 50 jaar branche-ervaring en bijna 800 werknemers en partners.
  • Innovatief: Nieuwe ideeën en de beste ideeën. Dit betekent de tools creëren en verbeteren en ze toepassen om betere gebouwen te maken.
  • Gedreven: Het verschil maken. Dit betekent eenduidige gerichtheid en vastberadenheid om dag in dag uit exceptionele resultaten te boeken.
  • Duurzaam: Vandaag hier en morgen ook nog hier. Wij maken platen waar mensen vele jaren lang van kunnen genieten. Dit betekent een perfecte langdurige balans tussen prestaties en uiterlijk, tussen gebouw en omgeving, tussen functie en sociale verantwoordelijkheid.
  • Verfrissend: Helpen architectuur te creëren waardoor mensen gegrepen worden. Dit betekent frisse nieuwe ideeën omarmen, de dromen van architecten interpreteren en de wereld kleur geven.

Sterke servicegerichtheid
Trespa zorgt voor haar partners door zowel hoogwaardige producten als hoogwaardige diensten te leveren. Door de strak georganiseerde logistiek van het bedrijf, ondersteund door verfijnde computer- en personeelssystemen, worden de complexe bedrijfsactiviteiten vanaf order via productie tot en met levering in de kortst mogelijke tijd gemanaged.

Trespa is tijdens alle projectfases, van ontwerp en specificatie tot en met installatie, sterk gericht op service en kan de antwoorden en informatie geven om klanten tijdens het totale bouwproces te ondersteunen.

Trespa Meteon®
Trespa Meteon® is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, dat wordt vervaardigd met Trespa’s unieke, bedrijfseigen technologieën: Dry-Forming (DF) en Electron Beam Curing (EBC).

Het standaard leveringsprogramma van Trespa Meteon® biedt de Metallics, Uni Colours, Wood Decors en Naturals in een semi-matte Satin-afwerking. Daarnaast zijn de Metallics en Uni Colours-collecties beschikbaar in een robuuste Rock en een glanzende Gloss-afwerking, waarmee indrukwekkende gevels kunnen worden gecreëerd. De verschillende afwerkingen kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden voor opvallende visuele effecten.

Om gevels te creëren die nog individueler en expressiever zijn, kunnen Trespa Meteon-platen op klantspecificatie worden uitgevoerd in speciale projectkleuren. Gelieve voor nadere informatie contact op te nemen met uw lokale vertegenwoordiger van Trespa.

Trespa PURA NFC®
Trespa Pura NFC® biedt een geveloplossing die bestaat uit planken, bevestigingsmaterialen en bijpassende accessoires. Zowel de potdeksel- als gevelstroken kunnen verticaal of horizontaal geïnstalleerd worden. De planken zijn gemakkelijk te hanteren en eenvoudig te zagen. Trespa Pura NFC® is het perfecte antwoord voor zowel innovatieve als traditionele geventileerde gevelprojecten.

Met dit mooie materiaal kunnen ook andere delen van het gebouw, zoals boeiboorden en dakkapellen worden verfraaid. Het toepassen van variaties in lengte, kleur en stijl kan bijdragen aan het beschermen en verbeteren van het uiterlijk van de gevel van het gebouw.

https://www.youtube.com/watch?v=2Xmw0VNj6qQ
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Caparol
Tarkett BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Sempergreen
EeStairs | stairs and balustrades
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
3M NEDERLAND BV
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan