Trespa International BV

“Trespa levert jaarlijks één miljoen platen aan bestemmingen overal ter wereld."

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de voornaamste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding.

Trespa, een statement:
  • Betrouwbaar: Constante prestaties door producten en mensen. Dit betekent gemoedsrust die alleen aan de klant geleverd kan worden dankzij 50 jaar branche-ervaring en bijna 800 werknemers en partners.
  • Innovatief: Nieuwe ideeën en de beste ideeën. Dit betekent de tools creëren en verbeteren en ze toepassen om betere gebouwen te maken.
  • Gedreven: Het verschil maken. Dit betekent eenduidige gerichtheid en vastberadenheid om dag in dag uit exceptionele resultaten te boeken.
  • Duurzaam: Vandaag hier en morgen ook nog hier. Wij maken platen waar mensen vele jaren lang van kunnen genieten. Dit betekent een perfecte langdurige balans tussen prestaties en uiterlijk, tussen gebouw en omgeving, tussen functie en sociale verantwoordelijkheid.
  • Verfrissend: Helpen architectuur te creëren waardoor mensen gegrepen worden. Dit betekent frisse nieuwe ideeën omarmen, de dromen van architecten interpreteren en de wereld kleur geven.

Sterke servicegerichtheid
Trespa zorgt voor haar partners door zowel hoogwaardige producten als hoogwaardige diensten te leveren. Door de strak georganiseerde logistiek van het bedrijf, ondersteund door verfijnde computer- en personeelssystemen, worden de complexe bedrijfsactiviteiten vanaf order via productie tot en met levering in de kortst mogelijke tijd gemanaged.

Trespa is tijdens alle projectfases, van ontwerp en specificatie tot en met installatie, sterk gericht op service en kan de antwoorden en informatie geven om klanten tijdens het totale bouwproces te ondersteunen.

Trespa Meteon®
Trespa Meteon® is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, dat wordt vervaardigd met Trespa’s unieke, bedrijfseigen technologieën: Dry-Forming (DF) en Electron Beam Curing (EBC).

Het standaard leveringsprogramma van Trespa Meteon® biedt de Metallics, Uni Colours, Wood Decors en Naturals in een semi-matte Satin-afwerking. Daarnaast zijn de Metallics en Uni Colours-collecties beschikbaar in een robuuste Rock en een glanzende Gloss-afwerking, waarmee indrukwekkende gevels kunnen worden gecreëerd. De verschillende afwerkingen kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden voor opvallende visuele effecten.

Om gevels te creëren die nog individueler en expressiever zijn, kunnen Trespa Meteon-platen op klantspecificatie worden uitgevoerd in speciale projectkleuren. Gelieve voor nadere informatie contact op te nemen met uw lokale vertegenwoordiger van Trespa.

Trespa PURA NFC®
Trespa Pura NFC® biedt een geveloplossing die bestaat uit planken, bevestigingsmaterialen en bijpassende accessoires. Zowel de potdeksel- als gevelstroken kunnen verticaal of horizontaal geïnstalleerd worden. De planken zijn gemakkelijk te hanteren en eenvoudig te zagen. Trespa Pura NFC® is het perfecte antwoord voor zowel innovatieve als traditionele geventileerde gevelprojecten.

Met dit mooie materiaal kunnen ook andere delen van het gebouw, zoals boeiboorden en dakkapellen worden verfraaid. Het toepassen van variaties in lengte, kleur en stijl kan bijdragen aan het beschermen en verbeteren van het uiterlijk van de gevel van het gebouw.

https://www.youtube.com/watch?v=2Xmw0VNj6qQ

Producten van Trespa International BV

Neem contact op met Trespa International BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Aanhef
v
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
OJMAR, S.A.
AluK Aluminium b.v.
Performance in Lighting
Aluprof Nederland
Sempergreen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND
Intal BV
Cladding Point B.V.
Q-railing
Tata Steel IJmuiden BV
Häfele Nederland
Bolon - Brandt Design Flooring
SLV Nederland
Grijsen Park & Straatdesign
ROCKWOOL B.V.
Sedus Stoll B.V.
Gira Giersiepen GmbH & Co. KG
MOSO International BV
Triflex BV
TRILUX - Simplify Your Light
Sika Nederland B.V.
Baars & Bloemhoff
KONE Liften en Roltrappen, Gevelliftinstallaties en Deursystemen
Ruys Vloeren B.V.
Tektoniek
AGROB BUCHTAL GmbH
Desso BV
Caparol
Arpa Nederland BV
ASSA ABLOY Entrance Systems
Gerflor Benelux
Hi-Con | Bruil prefab
Forbo Flooring
Tarkett Nederland
Sto Isoned bv
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
ROCKPANEL Group
Optigroen Dak-en Gevelbegroeiing
Metaglas B.V.
Holonite B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
Faay Vianen B.V.
Verosol Nederland B.V.
Forster
Derako International B.V.
ODS Jansen
Boon Edam Nederland B.V.
Renson
Gispen
Van Besouw Tapijt
OWA Benelux BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
EeStairs | trappen en balustrades
Kingspan Unidek B.V.
AGC Glass Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Bolidt Kunststoftoepassing B.V.
Reynaers B.V.
Saint-Gobain Glass Nederland
VELUX Nederland B.V.
Trespa International BV
ROCKFON / ROCKWOOL B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan