Lamilux daglichtsystemen Nederland

Heinrich Strunz Holding GmbH & Co. KG
De Lamilux Groep is een in Europa gevestigde producent van daglichtsystemen en marktleider wat betreft producten van vezelversterkte kunststoffen.

Duurzaamheid......
is bij Lamilux bepalend voor de activiteiten en de oriëntatie: De productontwikkeling en productiemethoden, de productlevenscyclus en de waarde voor de klant. Het dagelijkse bedrijfseconomische proces en het behoud van de onafhankelijkheid voor de lange termijn, de investeringsplannen en toekomststrategieën. De organisatiestructuren en de personeelsopbouw, de binding van medewerkers en het bevorderen van de doorstroming van medewerkers. Elke beslissing op deze gebieden maakt deel uit van een verantwoorde lange termijn bedrijfsvisie. Wij denken niet in kwartalen – wij denken in generaties!

Waarden en normen......
vormen bij Lamilux een van de belangrijkste hoekstenen: Respect, fatsoen, menselijkheid, waardering en het stimuleren van prestaties kenmerken onze bedrijfscultuur. Het demonstreren van principiële, vertrouwenwekkende kwaliteiten, zoals vlijt, vriendelijkheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheidszin en een kritische instelling, biedt ons de transparantie die onze medewerkers de ruimte geeft om bij een platte organisatiestructuur zelfstandig hun mogelijkheden verder uit te bouwen. Niet in een grote anonieme organisatie, maar een persoonlijke, vertrouwde omgeving.

Investeringen in de toekomst......
op basis van een realistisch en goed overwogen expansiebeleid en marktanalyses, vormen belangrijke mijlpalen voor een solide en substantiële ontwikkeling van het bedrijf. In de afgelopen jaren hebben we 35 miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding van onze productiecapaciteit en ons hoofdkantoor. Elk project zien wij als een spannende start van MKB-ondernemerschap, dat altijd voor succes heeft gezorgd: In de afgelopen vijf jaar is onze omzet in bepaalde sectoren elk jaar met meer dan 20 procent gestegen.

Waardering......
krijgen de MKB-familiebedrijven steeds vaker vanuit de politiek en de samenleving. Juist in enigszins crisisachtige tijden groeit het bewustzijn, dat vooral het MKB de stabiele factor van de economie is. Voor de duurzame groei, de innovatieve kracht en de betrokkenheid bij de vakopleiding van jonge mensen heeft Lamilux hoge onderscheidingen gekregen bij verkiezingen als "Bayerns Best 50", "Großer Preis des Mittelstands" en "Mittelstandslöwe".

Internationaal......
hebben familiebedrijven zich in de “FBN international – The Family Business Network” verenigd en een netwerk gevormd. De statuten zijn getiteld “A Sustainable Future” - een duurzame toekomst: “Voor onze mensen – voor onze leefgemeenschappen – voor het milieu – voor toekomstige generaties”.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Producten van Lamilux daglichtsystemen Nederland

Projecten van Lamilux daglichtsystemen Nederland

Neem contact op met Lamilux daglichtsystemen Nederland

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan