MORE Architecture

MORE Architecture is een onderzoeksgedreven architectenbureau. Met kantoren in Amsterdam en Shanghai combineert MORE een interesse in onderzoek en planning met het vermogen om te ontwerpen en bouwen. Het kantoor heeft de capaciteit om te werken aan complexe, grootschalige projecten in complexe omgevingen met meerdere agenda's. MORE combineert grote ideeën met een verfijnde en toegewijde ontwerpbenadering.

De ambitie het kantoor is om theoretische inzichten in de praktijk te brengen. Dat betekent: streven naar dynamische omgevingen die gemengd, inclusief en toegankelijk zijn, met openbare omgevingen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, een nieuw gevoel van collectiviteit vestigen - zij het in een stedenbouwkundig plan, gebouw of interieurontwerp.

In navolging van het veelgeprezen boek ‘How the City Moved to Mr Sun’ (Hulshof & Roggeveen, 2011), is MORE betrokken geweest bij stedelijk onderzoek in Afrika, wat wereldwijd heeft geleid tot publicaties en tentoonstellingen. Met MARS Architects heeft MORE gewerkt aan een onderzoeks- en toekomststrategie voor 798 Art District in Beijing, met een team van OMA, McKinsey en Rockbund Art Museum. Met Tertium en XML ontwikkelde MORE een alternatieve strategie voor Haven-Stad, een grootschalige binnenstedelijke ontwikkeling in Amsterdam.

MORE werkt regelmatig samen met andere architecten en heeft met Cruz y Ortiz gewerkt aan de competitie voor het Shanghai Museum; met SO-IL op het Cheng Shifa-museum en met MVRDV op een hoogbouw in Wuhan.

MORE geeft regelmatig lezingen aan universiteiten in Europa, Azië en de VS, en heeft uitgebreid gepubliceerd in tijdschriften zoals Vrij Nederland, MARK, Urban China, Volume, MonU en anderen. Werk van MORE is tentoongesteld in de Shenzhen Biënnale, Shanghai Powerstation of Art, de International Architecture Biënnale Rotterdam, Beijing Design Week, Louisiana Museum of Modern Art en Storefront for Art and Architecture, New York.

MORE werd opgenomen in AD100, de lijst van honderd meest invloedrijke ontwerpbureaus in China.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met MORE Architecture

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan