Heyligers design + projects

HEYLIGERS design + projects is opgericht in 1988. Het bureau voor architectuur, interieurarchitectuur en projectmanagement heeft alle disciplines in huis om projecten van bijna elke omvang en complexiteit te ontwerpen en te begeleiden.
HEYLIGERS design + projects is één bureau met twee studio’s (in Amsterdam en Utrecht). Partners Willem Heyligers, Lonneke Leijnse en Marleen Valstar geven gezamenlijk leiding aan de studio’s met circa 25 talentvolle architecten en interieurarchitecten, daarnaast maken er gemiddeld 2 stagiaires onderdeel uit van het studioteam.

Veelzijdig
HEYLIGERS d+p werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, in binnen- en buitenland. Onze opdrachten variëren van transformatie, hergebruik en herinrichting van bestaande panden: kantoren, restaurants, hotels, wellnesscentra, winkels, particuliere huizen, grotere en kleinere monumentale panden. Op het gebied van kantoorprojecten zijn we gespecialiseerd in innovatief interieurontwerp gecombineerd met een hoogwaardige technische infrastructuur.

Werkwijze
Elk geslaagd interieurontwerp begint met het in kaart brengen van de bouwkundige situatie en de specifieke wensen van de opdrachtgever. Om tot de juiste vertaalslag te komen besteden wij gedurende het hele ontwerptraject veel aandacht aan communicatie met de opdrachtgever. Wij nemen de tijd voor gesprekken en presenteren onze voorstellen in 2D of 3D visualisaties.
HEYLIGERS d+p kan zowel worden ingeschakeld voor een interieurontwerp als een compleet project. Bij de realisatie van een project dragen wij de verantwoordelijkheid over elke stap in het proces: van schetsontwerp tot en met de oplevering. Daarbij gaan kwaliteit van het ontwerp, financiële randvoorwaarden en planning in één hand.
Onze geïntegreerde expertise is binnen het bureau onderverdeeld in de werkvelden: architectuur, design, projectmanagement, kantoorinnovatie en duurzaamheid.

Certificering
HEYLIGERS d+p heeft ruime ervaring met het behalen van duurzaamheid certificering, zoals onder andere LEED, GreenCalc+ en BREEAM en de bijbehorende trajecten.
HEYLIGERS d+p is ISO 9001 gecertificeerd.


Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten waarin Heyligers design + projects is genoemd als meewerkende partij

Neem contact op met Heyligers design + projects

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan