Intura B.V.

Voor elke daglichtoplossing
Innovatie in daglicht voor gevels en op het platte en hellende dak
Intura biedt innovatieve daglichtoplossingen voor gevels en hellende en platte daken, zoals dakramen, lichtkoepels, lichtstraten, platdakramen en kunststof kozijnen en deuren voor woonhuizen, recreatievastgoed, kantoren en bedrijfsruimten. Minimaal de beste kwaliteit, dat een duurzame oplossing biedt voor een betere prijs! Dit is het dagelijkse motto waarmee Intura wil bijdragen aan een prettig klimaat onder de Nederlandse daken.

Een dakraam, platdakraam of lichtkoepel... altijd stijlvol en van hoge kwaliteit

Intura biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige dakramen en aanvullende producten. Kleine dakramen 4-pans en 6-panseen dakraam van kunststof, een platdakraam, vlakke lichtkoepel, lichtstraat of accessoires, Intura biedt altijd de mooiste daglichtoplossing.

Hoge kwaliteit en de beste energieprestaties 
Intura producten worden geproduceerd volgens Europese normen en voldoen aan het Nederlands bouwbesluit. Intura werkt samen met haar productpartners continue aan nieuwe innovaties op het gebied van design, energiebesparing en duurzaamheid. Bovendien biedt Intura een volwaardig assortiment daglichtsystemen met vele toepassingen. Geschikt voor woningbouw, appartementen, bedrijfspanden, kantoren, utiliteitsbouw. Van dakraam en lichtkoepel tot hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren. Hierdoor zijn onze daglichtproducten naast in huis ook uitstekend professioneel in projecten en instellingen zoals, ziekenhuizen, publieke gebouwen en hotels te gebruiken.

Lucht en licht voor de juiste balans
Ventilatie in een ruimte is primair bepalend voor het binnenklimaat. Intura producten dragen bij aan een optimale hoeveelheid verse lucht in de ruimte, hetgeen een gezond binnenklimaat garandeert. Dankzij het grotere glasoppervlak krijgt de eindgebruiker met een Intura (dak)raam standaard méér natuurlijke warmte van de zon binnen. Er is een breed assortiment type beglazingen te kiezen. Dankzij deze unieke combinatie van licht en lucht wordt een aanzienlijke warmtebesparing gerealiseerd, met structureel lagere energielasten als gevolg.

Duurzaamheid
Intura dakramen worden met onze partners op een duurzame wijze vervaardigd en er wordt continue gewerkt aan het realiseren van een zo hoog mogelijke isolatiewaarde. Dit maakt Intura (dak)ramen geschikt voor toepassing in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten waar de eisen met betrekking tot energiebesparing, milieu en geluidsisolatie steeds strenger worden.

Projecten
Neem voor specifieke vragen of projecten direct contact met één van onze daglichtadviseurs via 033-2022082 of verkoop@intura.nl. Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Intura B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan