Buro de Haan

Beter Bouwen
Wie zijn wij

De Haan architecten is een jong en dynamisch bureau die gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw, een architectenbureau met alle disciplines in huis. Naast architecten zijn er specialisten op het gebied van projectmanagement, kostendeskundigheid, interieurarchitectuur en stedenbouw. Dit vormt een stabiele basis, met gedegen kennis om een kwalitatief goed ontwerp neer te kunnen zetten.

Onze visie

De klant staat centraal. Bij het uitvoeren van een opdracht zien wij ons als één van de partners van de opdrachtgever. Hierbij staan de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever centraal. Het bureau ziet zichzelf dan ook verantwoordelijk om deze wensen en doelstelling op de juiste manier te verwerken in het ontwerp. Gedurende de ontwerpfases opereert het bureau op verschillende schaalniveaus; van stedenbouwkundige schaal tot en met het interieurontwerp. Daarbij is het belangrijk om creativiteit, maakbaarheid en budget op elkaar af te stemmen. Naast deze werkwijze is een goede communicatie met opdrachtgever en betrokken partijen minstens zo belangrijk en wordt goed contact als een verrijking van het werkproces gezien.

Alles onder één dak

De Haan is een breed georiënteerd architecten en ingenieursbureau gespecialiseerd in huisvestingsvraagstukken en bouwsystemen. Wij beschikt over ruime bouwkundige kennis en ervaring en zijn in staat bouwplannen van klein tot groot te realiseren van initiatief tot en met de uitvoering. Ons werk bestaat uit het ontwerpen, construeren, tekenen, organiseren, calculeren en managen van economisch en efficiënt realiseerbare gebouwen. In onze opdrachten streven wij naar schoonheid, functionaliteit, en duurzaamheid. Daarnaast is een slimme constructie en bouwmethode belangrijk voor het kostenbewust ontwerpen. We maken gebruik van geavanceerde technieken zoals BIM (bouwinformatiemodel), LEAN-procesbeheersing en Cloud computing. Hierdoor neemt de efficiëntie toe en de faalkosten af. Bovendien bieden wij u, als opdrachtgever, een realistisch beeld van uw bouwopgave, zowel visueel als financieel.

Duurzaamheid

Ons doel van duurzaam ontwerpen is bij het ontwerpen zoveel mogelijk met duurzaamheid rekening te houden. Dat betekent, het zoveel mogelijk vermijden van negatieve gevolgen voor het milieu, met behulp van doelmatig architectuur en het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen. Al zijn technische aspecten van belang, nadrukkelijk betrekken wij ecologische, economische en sociale aspecten bij het ontwerp en zoeken wij naar een balans.

Wij luisteren naar de wensen van onze opdrachtgever en vertalen deze naar een realiseerbaar bouwproject met een duurzaam karakter. Onze architect en ontwerpers zijn u graag van dienst bij het maken van een verantwoord en persoonlijk ontwerp.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Buro de Haan

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan