A&E Architecten

Wij werken met passie en gedrevenheid aan architectuur. Iedere opgave leidt zo tot een inventief en creatief ontwerp. De architectonische rijkheid wordt in deze benadering van de opgave gevonden.

Vanaf het eerste moment moet een gebouw meteen op je netvlies staan als een krachtig beeld. Dan, bij een tweede moment, is er meer: een ontdekking. Meer diepgang, meer detail, meer aandacht. Beide momenten willen wij in onze architectuur verwezenlijken. Het plezier in vormgeven en ruimtelijk ontwerpen, inspireert ons. Voor A&E Architecten is daarbij een premisse het adequaat inspelen op de markt met gerichte ontwerpen. We kijken naar commerciële, sociale, culturele en technologische ontwikkelingen. Een actueel voorbeeld daarvan is duurzaamheid. Het benutten van steeds veranderende omstandigheden geeft gebouwen een herkenbare positie in onze geschiedenis en in onze culturele traditie. De interactie tussen functionaliteit, beleving en vorm en het toepassen van nieuwe materialen of eigentijdse technieken is daarbij onze inspiratie. In elke opgave zoeken we naar de bepalende specifieke kenmerken, waardoor steeds een uniek ontwerp tot stand komt.

De architecten van A&E Architecten maken deel uit van BAM Advies & Engineering, een ingenieursbureau met ruim 250 medewerkers in verschillende vakdisciplines. Daardoor heeft A&E Architecten een unieke positie in de markt en hebben wij een aantal specifieke kwaliteiten in huis. Zo werken we letterlijk “in eigen huis” integraal met constructeurs, duurzaamheidspecialisten, installatietechnici, kostendeskundigen en medewerkers van uitvoeringtechniek of de planontwikkeling. We werken met BIM en Systems Engineering om technische kwaliteit te borgen en afstemming te optimaliseren. Het op deze manier werken zit in onze dagelijkse processen verweven en typeert de wijze waarop wij onze ontwerpen voor onze opdrachtgevers maken. 
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met A&E Architecten

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Mobilane
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
ISMT B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan