office winhov

Liefde voor wat vanzelfsprekend is
Gebouwen zijn meer dan losse objecten. Ze maken deel uit van een omgeving en dragen bij aan de ontwikkeling daarvan. Zoals een straat, een buurt of een stad. Gebouwen huisvesten mensen die ze - vaak intensief - gebruiken. Vandaag, morgen en door de jaren heen. Daarom hebben we behoefte aan een architectuur die de tijd doorstaat en aan gebouwen die dankzij hun bruikbaarheid, soliditeit en duurzaamheid hun relevantie behouden. Ze voegen zich in onze complexe en continu veranderende stedelijke omgeving. Trends komen en gaan, maar wij houden van de nooit aflatende kracht van wat vanzelfsprekend is. Het alledaagse is van alle tijden.        
         
We verbinden eenvoud met raffinement
Als ontwerpteam geloven we in de elegantie van eenvoudige oplossingen voor complexe problemen. Daarbij zijn we ons steeds bewust van de context waarin wij werken. In ons denken en doen houden we altijd rekening met de milieutechnische, sociale en culturele aspecten die gerelateerd zijn aan architectuur en stadsontwikkeling. Onze focus op de 'houdbaarheid' en de verbindende kracht van gebouwen vraagt om een ontwerpproces dat zich kenmerkt door zorgvuldige observatie, aanpassing en verfijning. De combinatie van reductie en eenvoud enerzijds en verrijking en raffinement anderzijds voegt betekenis toe aan onze gebouwen.
         
Het normale kent geen grenzen
Office Winhov is een van oorsprong Nederlands bureau dat werkt in de traditie van 'de Europese stad'. Wij hebben een reputatie opgebouwd met projecten die gekarakteriseerd worden door een zorgvuldig begrip van de context en veel aandacht voor materiële expressie. Wij streven altijd naar gebouwen die zich op een vanzelfsprekende manier verbinden met hun omgeving en die een antwoord bieden op de uiteenlopende vragen van eigenaren en gebruikers. Met gebruikmaking van onze achtergrond en ervaring hebben we ons werkterrein vergroot. Tegenwoordig zijn we internationaal actief en werken aan een breed scala aan opdrachten. Het gewone is alles behalve statisch; juist door het gewone centraal te stellen zijn wij en onze opdrachtgevers verder gekomen dan via welke trend of mode dan ook.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met office winhov

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan