OIII architecten

De kracht van een multidisciplinair team!“   OIII architecten is een organisatie die zich richt op het ontwerp en de technische uitwerking van duurzame gebouwen en interieurs in bijna alle sectoren. De organisatie is in 1998 ontstaan uit een fusie van drie architecten-bureaus. Deze bureaus wilden de expertise uit de verschillende bouwsectoren en disciplines binnen één organisatie bundelen om de toenemende complexiteit van ontwerpopgaven het hoofd te bieden. De integratie van disciplines maakte een nieuwe aanpak van ontwerpopgaven mogelijk. Met name de klassieke scheiding tussen architectuur en interieur-ontwerp die destijds sterk was, zou geslecht moeten worden.

De samenkomst van expertise uit de verschillende sectoren in OIII architecten heeft in de loop van de  jaren zijn vruchten afgeworpen. Kennis die gemeengoed was in de ene sector, kon worden ingezet een andere sector. Zo hebben we principes voor een gezond binnenklimaat die ontwikkeld zijn voor kantoren ingezet voor onderwijsgebouwen, onze kennis op het gebied van duurzaam bouwen toegepast in de zorgsector en kostenbesparende bouwmethoden uit het commercieel vastgoed aangewend bij het bouwen voor de collectieve sector.  

Het belangrijkste kenmerk van OIII architecten is echter de wijze waarop het bureau interieur, architectuur en techniek weet te integreren. Met grote betrokkenheid en vakkundigheid is er een lange reeks projecten van hoge kwaliteit opgeleverd.  

Interieur-ontwerp en architectuur staan bij OIII architecten op dezelfde voet. De lange traditie op het gebied van interieur-ontwerp, die in zijn wortels heeft in het bureau van Benno Premsela, is van groot belang geweest bij het realiseren van een groot aantal innovatieve projecten.  Bij de ontwikkeling op het gebied van de werkomgeving heeft OIII altijd voorop gelopen.  

Het bureau werkt altijd vanuit een sterk conceptuele aanpak, en combineert dit met vakkennis die in de loop van een lange traditie is verzameld. Op deze wijze weet het bureau top-ontwerpers aan zich te binden die de stroom van nieuwe ideeën voor projecten in binnen- en buitenland voortzetten 
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten waarin OIII architecten is genoemd als meewerkende partij

Neem contact op met OIII architecten

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan