APHoutconstructies BV

APHoutconstructies BV

APHoutconstructies BV is een bouwbedrijf gespecialiseerd in duurzame hout constructies. De focus ligt op duurzaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Dankzij kundig personeel kan het bedrijf vrijwel alles maken wat zich maar in hout laat uitvoeren. Wij werken voor zowel de particuliere als de zakelijk opdrachtgever. Het specialisme binnen APHoutconstructies BV richt zich op houtconstructies voor de grond-, weg-, en waterbouw en de bouwkunde.

Sinds 2015 is het bedrijf importeur van NUR-HOLZ, een massief houtbouw systeem. Dit, in Nederland, relatief onbekende bouwsysteem bestaat volledig uit hout. Het hout wordt kruislaag geassembleerd en bij elkaar gehouden door houten schroeven, volledig bio-based dus!

Bovendien zijn wij recent begonnen met een upcycled hout meubel lijn. Hierin upcyclen wij houtlengtes die door de markt niet gewenst zijn.

Hiernaast heeft het bedrijf verschillende specialisaties:

APEikenhoutconstructies

Onze voorkeur bij de bouw van open schuren, paardenstallen en andere traditionele gebouwen gaat uit naar duurzaam eiken waarbij de constructie met pen-en-gat verbindingen wordt geborgd. In combinatie met traditioneel metselwerk en een dakbedekking van riet, lei of houten singles zorgt de eiken constructie voor een authentieke Engelse of Normandische stijl met een warme en rustieke uitstraling. Deze uitstraling wordt versterkt door het gebruik van de authentieke materialen. Denk hierbij aan zink, koper, koningsstijlen, open- gesloten kapconstructie, wolfseind, nokvorsten in de specie etc.

APRecreactiewoningen

De door ons ontworpen moderne en duurzame recreatiewoningen kenmerken zich door een optimale gerichtheid op ‘buiten’. Openslaande deuren of schuifpuien, heldere zichtlijnen door de raampartijen, grote makkelijk toegankelijke terrassen. Door gebruik van verschillende materialen word de perfecte balans tussen modern en authenticiteit gecreëerd.

APEcolodges

Als er dan toch gebouwd moet worden in de natuur, dan bij voorkeur met natuurlijke materialen: hout, leem, takken, natuursteen. Wij bouwen vogelobservatiehutten, tuinhuizen, strandhuisjes, trekkershutten en schuren van natuurlijke materialen die naadloos in de natuurlijke omgeving inpasbaar zijn. Deze constructies zijn praktisch onderhoudsvrij door de hoge kwaliteit van de gebruikte houtsoorten en overige materialen.

APLandscaping

Een landschapstuin of een formele tuin? Een tuin om in te tuinieren of juist een onderhoudsarme tuin? In ieder geval een tuin die past bij het huis of tuinhuis maar vooral ook bij de smaak, voorkeuren en budget van de klant.

Aangespoord door onze klanten hebben wij onze activiteiten uitgebreid en kunnen wij een totaal ontwerp maken voor de tuin, wat wij uiteraard ook uitvoeren. Alle onderdelen worden dan op elkaar afgestemd naar de wensen van de klant zodat een harmonieus geheel ontstaat.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Caparol
Tarkett BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Performance in Lighting
Sempergreen
EeStairs | stairs and balustrades
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
3M NEDERLAND BV
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan