Van Bruchem Staircases

NEXT LEVEL DESIGN
Het familiebedrijf Van Bruchem is sinds 1888 gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve trappen. In 2013 heeft Djurre van Bruchem (4de generatie) samen met zijn zakenpartner Harm Heurkens het stokje overgenomen. Zij hebben de kunst van het trappen maken gemoderniseerd, zonder de authenticiteit van het ambacht en het familiebedrijf uit het oog te verliezen.

EXCEPTIONELE PRODUCTEN

Het aanschaffen van een nieuwe trap is een beleving. Daarom bieden wij onze klanten exclusieve ontwerpen aan in combinatie met de best mogelijke service. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie werken wij met veel passie en enthousiasme. Van Bruchem garandeert exceptionele projecten. In onze hoogwaardige productie worden de beste materialen van over de gehele wereld gebruikt. Al 128 jaar bedient Van Bruchem Staircases vele klanten met haar creatieve en professionele ambacht en dat willen wij nog minimaal eenzelfde termijn door laten gaan.

PROFESSIONALS

De constructie van een unieke trap wordt door Van Bruchem met veel zorg en precisie uitgevoerd. Daarnaast zijn ervaring en liefde voor het vak een vereiste. Kortom, het is werk voor de echte professionals. Wij hebben de ervaring en know-how om elke uitdaging om te zetten in een succes. Of we nu werken aan een project in een nieuw huis of kantoor, op een mega jacht of een renovatie; onze missie is om de traditie voort te zetten, het beste te zijn in wat we doen en om onze klanten een exceptioneel gevoel te geven gedurende het proces en decennia daarna.

MEER INFORMATIE?

Op www.vbstaircases.com treft u nog meer informatie aan over Van Bruchem en onze trappen. Zo staan er uiteenlopende en bijzondere PROJECTEN op, maar bijvoorbeeld ook alles over onze nieuwe manier van trappen bouwen "LID". We lichten eea graag toe in persoon natuurlijk!

GESCHIEDENIS

1888

In 1888 rondde Cornelis Johannes van Bruchem zijn opleiding succesvol af bij de stadsarchitect van Zaltbommel. In 1890 startte hij een timmer fabriek. Naast houten trappen produceerde Cornelis onder andere deuren en kozijnen. Hij combineerde traditioneel vakmanschap met de laatste technische innovaties, zo was hij de eerste die elektrisch gereedschap gebruikte. Dankzij zijn pioniersgeest groeide het bedrijf hard.

1945

Na de Tweede Wereldoorlog nam Dirk van Bruchem de positie van zijn vader over. De focus werd gelegd op deuren en trappen. Hij veranderde verouderde manieren van werken en voerde nieuwe technieken in. Dankzij Dirk van Bruchem’s strategie werd het bedrijf marktleider en verwierf het zijn uitstekende reputatie.

1986

Kees van Bruchem zette de familie traditie voort. Deze derde generatie vakman combineerde het ambacht met een persoonlijke aanpak. Het bedrijf groeide uit tot een specialist op het gebied van unieke, op maat gemaakte trappen, bestaande uit de beste materialen. De afgelopen jaren heeft Kees zijn kennis en ervaring overgedragen op zijn zoon, Djurre van Bruchem.

2013

Vandaag de dag leidt de vierde generatie het bedrijf. Djurre van Bruchem is een creatieve geest met uitvoerige technische kennis. Geheel in de lijn van zijn voorgangers heeft ook hij een innovatie toegevoegd aan het arsenaal; 3D presentaties die klanten helpen hun ideeën te visualiseren.

Samen met Harm Heurkens – zijn business partner – weet Djurre van Bruchem constant zijn klanten te verrassen en enthousiasmeren met hele bijzondere projecten. Alles is mogelijk. Na 128 jaar vakmanschap creëert het bedrijf nog steeds de hoogste kwaliteit op maat gemaakte trappen.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Van Bruchem Staircases

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan