EPDM | Carlisle® Construction Materials BV

Wij zijn marktleider op het gebied van duurzame EPDM dak- en gevelafdichtingen en verantwoordelijk voor de verkoop van de merken HERTALAN® en RESITRIX®.

Wij hechten veel waarde en kennisdeling en geven van ontwerp tot en met uitvoering begeleiding. Wij adviseren opdrachtgevers, gebouweigenaren, voorschrijvers en architecten over de beste oplossingen met duurzame EPDM dakbedekkingsystemen. Daarnaast faciliteren wij het maken van bouwfysische en windbelasting berekeningen op daken en/of gevels en geven wij binnen onze Carlisle® Academy trainingen aan de verwerkers.

Productgroep HERTALAN®

HERTALAN® produceert en levert duurzame EPDM systemen voor dak-, gevel- en vochtkerende constructies.

HERTALAN® EPDM membraan en baanvormige dakbedekking

HERTALAN® EPDM dakbedekking bezit zeer unieke producteigenschappen, waardoor onze systemen hoog duurzaam ingeschaald worden, tegen marktconforme prijzen. Onze EPDM daksystemen hebben een gebruiksduur van meer dan 50 jaar, zijn van nature UV- en Ozonbestendig, blijvend flexibel en logen niet uit. Onze EPDM daksystemen beschikken over een EPD-certificering en zijn DUBO®Keur gecertificeerd (cat. 1A).

HERTALAN® Bestekservice

Onze kennis en ervaring zijn belangrijk voor ons en die willen wij graag met u delen. Een onderdeel in onze kennisoverdracht vormt deze bestekservice. Een goed bouwfysisch EPDM dakontwerp en een gedegen bestek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door een eenvoudig stappenplan te doorlopen vindt u de bestekteksten in een STABU uitwisselformaat. Tevens kunt u productinformatie, detailtekeningen, KOMO certificaat, algemene- en specifieke documentatie inzien.

www.hertalanbestekservice.nl

HERTALAN® EPDM Gevel- en vochtkerende systemen

Luchtdicht bouwen is de norm waaraan we voldoen. Met onze EPDM gevel- en vochtkerende systemen is ieder gebouw eenvoudig en duurzaam water-, vocht- en luchtdicht te maken. Wees klaar voor de toekomst en kies voor HERTALAN® EPDM gevel- en vochtkerende systemen.

www.hertalan.nl

Productgroep RESITRIX®

RESITRIX® levert unieke producten voor dak-, gevel en vochtkerende constructies. De gepatenteerde materiaal combinatie van polymeer gemodificeerd bitumen en EPDM synthetische rubber maakt RESITRIX® tot een uniek product. RESITRIX® EPDM daksystemen hebben een bewezen gebuiksduur van meer dan 50 jaar en zijn EPD gecertificeerd.

www.resitrix.nl

RESITRIX® Bestekservice

Onze kennis en ervaring zijn belangrijk voor ons en die willen wij graag met u delen. Wij bieden dan ook vaktechnische ondersteuning vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke verwerking. Een goed bouwfysisch EPDM dakontwerp en een gedegen bestek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door een eenvoudig stappenplan te doorlopen vindt u de bestekteksten in een STABU uitwisselformaat. Met de keuze voor onze EPDM daksystemen, kiest u de "Economisch meest duurzame keuze."

www.resitrixbestekservice.nl
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met EPDM | Carlisle® Construction Materials BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan