WARP Systems

Vloerverwarming - Wandverwarming - Plafondverwarming
Om haar klanten te ontzorgen en comfort te bieden levert WARP Systems vloer- en wandverwarmingsproducten. De SpeeTile en SpeeTherm systemen vinden hun toepassing in zowel renovatie- als nieuwbouw in situaties waarbij opbouwhoogte en reactiesnelheid van doorslaggevend belang zijn.

Vloer- en wandverwarming bezorgt u alle vrijheid om een interieur vorm te geven. Uw opdrachtgever profiteert bovendien van het comfort en de behaaglijkheid die vloerverwarming biedt. SpeeTile en SpeeTherm zijn uitermate geschikt bij Renovatie en Transformatie. Hieronder zetten we de voordelen op een rij:

Weinig ruimteverlies

SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems behoren tot de dunste vloerverwarmingsystemen die er op de markt zijn. SpeeTile is inclusief de SpeeTop egalisatielaag 16 millimeter dik. SpeeTherm heeft een opbouwhoogte van 15 millimeter. U heeft daardoor maar weinig ruimteverlies.

Bij nieuwbouw én renovatie

Behalve binnen nieuwbouw kan vloerverwarming prima toegepast worden bij renovatie. Radiatoren kunnen achterwege blijven; dat scheelt ruimte en zorgt voor strakker interieur.

SpeeTile en SpeeTherm brengen weinig ruimteverlies met zich mee. Daardoor zijn de systemen bij uitstek geschikt voor projecten waar een lage opbouwhoogte essentieel is. De installatie vraagt bovendien weinig voorbereiding. Beide systemen kunnen op de bestaande vloer worden gelegd. Dat scheelt tijd; u kunt een project sneller opleveren.

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op

Bekend is dat vloerverwarming over het algemeen veel trager opwarmt dan radiatoren. SpeeTile en SpeeTherm onderscheiden zich wat dat betreft positief. De SpeeTube buizen liggen kort onder de afwerklaag. Daardoor is de vloer of wand snel op temperatuur.

Ook toe te passen als koelsysteem

SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. De toepassing van het SpeeTile systeem als wandkoeling biedt veel comfort t.o.v. vloerkoeling. Wanden bieden een groter oppervlakte zodat het koelend vermogen eenvoudig wordt gehaald. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer behaaglijk.

Lagere energierekening

Vloerverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren. De volledige vloer is het verwarmingselement. De watertemperatuur kan lager ingesteld worden dan wanneer de kamer verwarmd wordt met radiatoren. Daardoor is vloerverwarming energiezuinig. Dat scheelt uw opdrachtgever energie en dus stookkosten.

Eenvoudige en snelle installatie

SpeeTile en SpeeTherm zijn eenvoudig te installeren. Een installateur kan een ruimte van 60 vierkante meter binnen een dag afgewerkt opleveren. En met weinig overlast voor de opdrachtgever, omdat het niet nodig is om leidingen in te frezen. Door de lage opbouwhoogte is er daarnaast weinig materiaal nodig om de vloer af te werken. Dat scheelt tijd en bespaart kosten. U kunt uw project snel opleveren.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten waarin producten van WARP Systems zijn toegepast

Neem contact op met WARP Systems

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan