Architectenweb Awards 2018

Schoolgebouw
van het Jaar

De inzendingen voor de prijs voor het Schoolgebouw van het Jaar worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. Begin september worden de vijf nominaties voor de prijs bekend gemaakt. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op donderdagavond 8 november 2018 wordt de winnaar onthuld.
Genomineerden
Campus 013
architecten|en|en
Hyperion Lyceum
Ector Hoogstad Architecten
Revius Lyceum
Spring architecten
Hebben jullie een schoolgebouw in Nederland ontworpen dat in de periode van 1 september 2017 tot en met 31 augustus 2018 opgeleverd of voltooid is? Stuur dat dan nu in voor de Architectenweb Awards!

Insturen van projecten is heel eenvoudig: publiceer jullie schoolgebouw in de projectengids van Architectenweb.nl en geef in jullie eigen omgeving op de website aan voor welke prijs jullie het project willen insturen. Ook bij eerder gepubliceerde projecten kunnen jullie dat nog aangeven.

Om projecten op Architectenweb.nl te kunnen publiceren heb je een gratis persoonlijk account nodig en hebben jullie een (gratis) bedrijfsprofiel nodig. Hebben jullie een van beide nog niet, maak die dan nu aan! Koppel vervolgens jouw persoonlijke account aan jullie bedrijfsaccount om van daaruit projecten te kunnen publiceren.

Ieder architectenbureau kan gratis vijf projecten publiceren in de projectengids op Architectenweb.nl. Willen jullie meer projecten publiceren? Word dan lid van Architectenweb voor maar 225 euro per jaar. Als lid kunnen jullie ook gratis en onbeperkt vacatures publiceren op Architectenweb.nl.
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan