Design Talks Lounge
Copyright: Workspace Design Show
BDC
Copyright: Workspace Design Show
Stands Woven
Copyright: Workspace Design Show
Talks Insights
Copyright: Workspace Design Show
Design Talks Lounge
Copyright: Workspace Design Show
BDC
Copyright: Workspace Design Show
Stands Woven
Copyright: Workspace Design Show
Talks Insights
Copyright: Workspace Design Show

Workspace Design Show: aankondiging sprekers

Rai, Amsterdam
De Workspace Design Show wordt op 11 en 12 oktober in de RAI, Amsterdam gehouden; tijdens dit evenement komen kantoorinrichters uit de Benelux samen om de toekomst van inspirerende werkplekken te verkennen.

Meld u aan voor uw gratis bezoekerspas.

Architecten, interieurdesigners, aannemers, eindgebruikers, coworkbedrijven, ontwikkelaars, ingenieursbureaus en consultants komen hier samen om van elkaar te leren, met elkaar te netwerken, de relaties te onderhouden, contacten te leggen en de weg vrij te maken voor toekomstige kantoorprojecten.

De wereld van werkplekstrategie, -cultuur en -ontwerp verandert snel. De deelnemers ontvangen een gratis bezoekerspas waardoor ze kunnen luisteren naar meer dan 90 sprekers tijdens 26 paneldiscussies. Er zijn twee panelgesprekken: De Workspace Design Talks en het Occupiers Forum.

Tijdens de Workspace Design Talks worden de nieuwste trends, uitdagingen en successen op het gebied van werkplekdesign en - strategie besproken. Aan deze gesprekken nemen toonaangevende architecten, ontwerpers, ontwikkelaars en eindgebruikers uit heel de Benelux deel. Zij komen onder meer van bedrijven als UNStudio, D/DOCK, Booking.com, EDGE, MVRDV, Turner & Townsend, Hofman Dujardin, MVSA, KAAN Architecten, CBRE Design Collective, Miro, Cushman & Wakefield.

Een greep uit de onderwerpen die zullen worden besproken: activity-based werken; de ideale werkplek; lessen die we kunnen trekken uit hotel- en woningontwerp; het potentieel van circulair werkplekdesign benutten; ontwerpen voor meer welzijn op de werkplek; de kracht van diversiteit; belichtingsontwerp: welzijn tegenover duurzaamheid; de verbinding opzoeken; de werkplek van de toekomst ontwerpen.

Daarnaast organiseert de Workspace Design Show ook het Occupiers Forum. Daar kunnen deelnemers luisteren naar de ideeën van de eindgebruikers over het omvormen van de werkplek, zodat dit een plek zal zijn die nog prettiger is voor werknemers. De panelleden van dit Forum zijn afkomstig van eindgebruikers zoals EY, Microsoft, AG Insurance, Rabobank, UCB, Ericsson, Splunk, ING, Philips, De Brauw, Campari, Just Eat, Lucidchart, Palo Alto Networks, INGKA, Norton Rose Fulbright en anderen.

Tijdens het Occupiers Forum worden onderwerpen besproken als werknemerswelzijn en de overstap naar hybride werken; data inzetten om de beleving van werknemers te verbeteren; werkplekken die creativiteit en innovatie bevorderen; het belang van de user journey; facility management anders inrichten met het oog op de slag om talent; net als thuis, maar dan beter: werknemers meenemen in de missie en visie van het merk; werkplekdesigns om sociale interactie te bevorderen.

De WDS Party zal 's avonds op 11 oktober plaatsvinden op de beursvloer; er staat dan een prachtige bar die is ontworpen door Power Plant. Bezoekers kunnen dan onder het genot van drankjes en hapjes netwerken met collega's, partners en nieuwe contacten en kunnen langs de stands lopen.

Tijdens deze beurs tonen meer dan 75 merken uit de Benelux en de rest van Europa de allernieuwste interieurproducten om de werkplek totaal opnieuw vorm te geven. Merken als Vitra, Pedrali, Sedus, Ahrend, Interstuhl Actiu, Vepa, Kettal, Tarkett, Mute, Interface en anderen geven deelnemers de gelegenheid om zelf enkele van de innovatiefste en mooiste producten te ervaren op het gebied van meubilair, belichting, stoffen, akoestiek, oppervlakken en groen op kantoor.

Tijdens het Moodboard Contest kunnen deelnemers zelf hun creativiteit en innovatievermogen tonen door een moodboard te creëren met de prachtige producten en materialen. De inzendingen worden beoordeeld door enkele toonaangevende creatieve geesten uit de branche. Er zijn dan natuurlijk ook prachtige prijzen te winnen.

Lees meer en meld u aan voor uw gratis bezoekerspas.
bron: Workspace Design Show

Andere evenementen

Naadloos overstappen op Archicad: hoe pak je dit aan?
Online
Klimaatbeheersing, wooncomfort en circulariteit zijn sleutelwoorden op Polyclose 2024
Flanders Expo, Hal 1-6, Maaltekouter 1, Gent (België)
Michel de Klerk, inspirator van de Amsterdamse School
Oostzaanstraat 45, Amsterdam
Bouwen onder de Omgevingswet
De Hall/ TVVL, Korenmolenlaan 4 3447 GG Woerden
Tentoonstelling ‘Gevonden architectuur’ met lezing Lacaton
De Singel, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen
Victor Horta versus Art Nouveau; Horta's vocabulary
Amerikastraat 27, 1060 Brussel, België
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2023 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan