Alles in stelling voor ARCHITECT@WORK op Hembrugterrein

Taets Art and Event Park, Hall 1 Middenweg 62 (Hembrugterrein) 1505 RK Zaandam
Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt ARCHITECT@WORK plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaanstad. Het is de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. Rond het thema ‘Healthy Materials’ organiseert Architectenweb opnieuw een lezingenprogramma.

Het thema van ARCHITECT@WORK is opnieuw ‘Healthy Materials’. Naast het lezingenprogramma, dat Architectenweb organiseert, komt dit bijvoorbeeld terug in de materialententoonstelling ‘Healthy Heroes’ door MaterialDistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh).

Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de exposanten die in de bekende compacte stands op de beurs hun innovaties tonen. Zo’n honderdzestig exposanten presenteren hun noviteiten. Daarbij zijn bij tal van exposanten natuurlijk ook ‘healthy materials’ te zien.

Lezingen rond circulair, biobased en natuurinclusief bouwen
Op de eerste dag van de beurs, op woensdag 27 september, geeft architect Oana Bogdan (&bogdan) een lezing over de verduurzaming van de stedelijke omgeving en hoe ze daar in projecten in België en Nederland gestalte aan geeft.

Op de tweede dag van ARCHITECT@WORK, op donderdag 28 september, geven architecten Aleksander Guldager Kongshaug (GXN) en Christian Veddeler (3XN) een lezing over de volgende stappen wat betreft circulair en biobased bouwen. Daarbij zal onder andere ingezoomd worden op een uiterst duurzaam en volledig houten hotel dat GXN onlangs in Denemarken heeft afgerond.

Andere sprekers op het event zijn landschapsarchitect Maike van Stiphout (DS landschapsarchitecten) over werkelijk natuurinclusief ontwerpen, architect Nina Aalbers (ArchitectuurMaken) over circulair, biobased en energiepositief bouwen en architect Joost Roefs (De Twee Snoeken) over bouwen met kalkhennep. Ook zal stedenbouwkundige Marco Broekman (BURA) in een lezing ingaan op het ontwerp voor de transformatie van het Hembrugterrein tot woonwerkgebied.

Gratis registratie
ARCHITECT@WORK vindt plaats op 27 en 28 september 2023 in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaanstad. Kijk voor meer informatie op www.architectatwork.nl en registreer je met de code 21305.

Het event wordt hybride georganiseerd. De lezingen zijn ook via een livestream te volgen. De gepresenteerde noviteiten zijn ook online te vinden. En online kunnen afspraken ingepland worden met de exposanten. “Want dat blijft toch het leukste”, vertelt Anne-Laure van der Ginste van ARCHITECT@WORK: “Om het live mee te maken en weer echt met elkaar in gesprek te gaan!”

Eerste editie in Amsterdam
Tot zover werd ARCHITECT@WORK iedere twee jaar in Rotterdam georganiseerd. “Na negen succesvolle edities in Rotterdam – met gemiddeld zo’n 4.500 bezoekers – versnellen we nu de frequentie naar jaarlijks, waarbij we afwisselend Rotterdam en Amsterdam aandoen”, vertelt Anne Laure van de Ginste van ARCHITECT@WORK enthousiast. 

“Dit jaar houden we ARCHITECT@WORK in Amsterdam, in 2024 weer in Rotterdam, en dan in 2025 weer in Amsterdam, enzovoorts.”

Naast de edities in Amsterdam en Rotterdam wordt ARCHITECT@WORK door heel Europa georganiseerd. Dit jaar vindt het event plaats in Londen, Oslo, Stockholm, Kopenhagen, Warschau, Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart, München, Wenen, Zürich, Kortrijk, Brussel, Luik, Luxemburg, Parijs, Lyon, Nantes, Marseille, Bordeaux, Bilbao, Madrid, Barcelona, Milaan, Turijn, Rome en Istanbul.

Architectenweb is mediapartner van Architect@Work The Netherlands
bron: ARCHITECT@WORK

Andere evenementen

Busch-Jaeger Innovatie Event
Blue Rhapsody, Koninginnenhoofd te Rotterdam
Workspace Design Show: aankondiging sprekers
Rai, Amsterdam
Set the future Event: Sustainable and Smart Buildings
AFAS Leusden, Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden
Ontdek Archicad 27
Online
Workspace Design Show - 11 en 12 september, Rai Amsterdam
Rai, Amsterdam
Solar Solutions Kortrijk
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk/Courtrai
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2023 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan