home partnernieuws Nieuwe directeur Procurement & Supply Chain Unica

Nieuwe directeur Procurement & Supply Chain Unica


24-11-2016
Dik Geelen is per 1 november 2016 gestart als Directeur Procurement & Supply Chain bij Unica. Supply chain management verbindt de buitenwereld met de interne organisatie van Unica en stimuleert samenwerking en waardeontwikkeling in de keten, legt de onderneming uit.

Dik Geelen (44) heeft in zijn werkzame leven diverse inkoopfuncties bekleed. Voor hij startte bij Unica was hij werkzaam als directeur Procurement bij Stork, Imtech Benelux en werkte hij geruime tijd bij adviesbureau Significant, voorheen PwC.

Hij is tevens voorzitter van de NEVI Research Stichting (NRS). Deze stichting bevordert wetenschappelijk inkoop onderzoek en onderwijs. Ook is Geelen lid van de Stuurgroep Inkoop Grote Bedrijven (SIGB), een netwerk dat zich onder andere bezig houdt met kennisuitwisseling en opinievorming rondom Procurement en Supply Chain.

Sneller en slimmer
“Mijn nieuwe functie bij Unica voelt vanaf het begin erg goed”, aldus Geelen. “Unica is een mooie, ambitieuze organisatie met een breed palet aan diensten en een positieve flow. Het bedrijf is volop in beweging en er kunnen relevante stappen worden gezet worden op het gebied van procurement en supply chain management.”

Hij vervolgt: “De huidige inkoopafdeling is een hardwerkende club en het is mijn uitdaging om hieraan verder richting te geven waarbij ketensamenwerking centraal staat en we waarde generen voor onze klanten.”

Voor Geelen staat de business-vraag altijd centraal. “Als inkoopafdeling is het belangrijk om zo vroeg mogelijk in het proces aan te haken. Op die manier kunnen we gezamenlijk met onze leveranciers bekijken hoe we sneller en slimmer kunnen werken om onze klanten nog beter te bedienen. Transparantie, kennisdeling en het daadwerkelijk inhoud geven aan partnerships is hierbij essentieel en ik zie hier prachtige kansen liggen voor Unica.”

Trefwoord toevoegen


Gerelateerde artikelen
12-9-2016 16:57:38
Op 28 september 2016 organiseert Unica het seminar ‘Veiligheid in de keten’, naar aanleiding van de Governance C...
12-5-2016 11:53:36
Dankzij autonome groei en twee overnames in 2015 kende Unica een sterk jaar. Ze voorziet voor 2016 een verdere g...
23-2-2016 13:36:11
Allround technisch dienstverlener met tal van oplossingen die utiliteits- en bedrijfsgebouwen gezond, slim, veil...


Reacties
 


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap