home partnernieuws ​Nieuw pand voor groeiend Boon Edam

​Nieuw pand voor groeiend Boon Edam


24-11-2016
Boon Edam heeft per 10 november een extra en compleet vernieuwd bedrijfspand in Edam in gebruik genomen. Het nieuwe pand biedt onderdak aan de Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie en zorgt ervoor dat verdere groei van het bedrijf mogelijk is.

De investering in het nieuw pand is een gevolg van de sterke omzetgroei, toename van het aantal dochterondernemingen en de daarbij behorende groei van het aantal medewerkers, deelt Boon Edam mee.

Ideale locatie
Er is gekozen voor het pand aan de Nijverheidstraat; een ideale locatie om alle Nederlandse Boon Edam ondernemingen op loopafstand bij elkaar te houden in Edam. Het pand bestaat uit 1.600 m² kantoorruimte en 1.000 m² productiehal annex magazijn. Het gebouw biedt ruimte aan de 120 medewerkers van de Nederlandse verkooponderneming.

Momenteel werken er ruim 400 medewerkers bij de Boon Edam-bedrijven in Edam. Ze houden zich onder andere bezig met de verkoop, service, productie en coating van de toegangsproducten. Tevens vindt vanuit Edam de Internationale aansturing van distributeurs in meer dan vijftig landen en ruim twintig dochterondernemingen in Azië, Europa en Amerika plaats.
Uitgebreide verbouwing

Hedendaags en innovatief
Voordat de medewerkers van Boon Edam Nederland hun nieuwe huisvesting konden betrekken, is er grondig verbouwd. De gevel, het interieur en de hal voor productie en opslag zijn compleet gestript en getransformeerd in een moderne werkomgeving met hedendaagse elementen en technische innovaties.

De uitstraling van het pand is afgestemd op de identiteit van Boon Edam. Aan de buitenzijde geeft de nieuwe gevelbeplating het gebouw een strakke en robuuste uitstraling. Projectinrichter Ahrend is er in geslaagd om een aantal ‘DNA-kenmerken’, zoals fris en transparant, in het interieur te verwerken.

De werkplekken zijn open en modern, met flair in de details, aldus Boon Edam. In de spreekkamers en ontmoetingsplekken wordt het technische DNA van de onderneming zichtbaar door het gebruik van stoere elementen gecombineerd met design. Tot slot wordt de innovatiekracht van het bedrijf verwerkt in slimme meubels.

Officiële opening
Het nieuwe verkoopkantoor is op 10 november officieel geopend voor de 120 medewerkers. Nadat Pino Maglio, Managing Director, en Niels Huber, CEO van Koninklijke Boon Edam International, een speech hadden gegeven, is het lint voor de entree van het pand doorgeknipt.

Gerelateerde artikelen
24-9-2015 15:41:01
Onlangs opende Boon Edam een vestiging in Milaan, Italië; een maand eerder startte het een kantoor in het Austra...
2-7-2015 10:58:06
Het extra bedrijfspand is in gebruik genomen ten behoeve van de productie en assemblage van automatische schuifd...
8-4-2015 15:54:56
Koninklijke Boon Edam heeft aangekondigd dat het bedrijf een full service-kantoor in Manhattan, New York City za...
25-3-2014 10:55:09
Toekomstbestendige en veilige entreeoplossingen voor kantoren, overheidsgebouwen, luchthavens, zorginstellingen,...


Reacties
 


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap