home partnernieuws Partner in beeld: Trespa

Partner in beeld: Trespa


22-11-2016
Onlangs is Trespa toegetreden tot het partnernetwerk van Architectenweb. In een kort interview stellen wij Trespa graag aan u voor.

1. Welke dienst/product leveren jullie in de bouw? 
Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische materialen en wordt internationaal erkend als een belangrijke ontwikkelaar van hoogwaardige plaatmaterialen voor gevelbekleding en decoratieve gevels.

2. Wat is jullie recentste noviteit/innovatie? 
  • Trespa® Meteon® is verrijkt met 5 nieuwe Naturals, 6 nieuwe Wood Decors en een revolutionaire nieuwe Matt-afwerking voor het creëren van memorabele gevels met een natuurlijk accent.
  • Trespa Pura NFC® is een geveloplossing die bestaat uit planken, bevestigingsmaterialen en bijpassende accessoires. Trespa Pura NFC® is het perfecte antwoord voor zowel innovatieve als traditionele geventileerde gevelprojecten.

3. In welke fase in het bouwproces werken jullie samen met architecten? 
Bij voorkeur in een zo vroeg mogelijk stadium zodat we kunnen ondersteunen bij het omzetten van de esthetische ideeën en wensen in een geventileerde Trespa-gevel die niet alleen mooi is maar ook functioneel, kostenbesparend en duurzaam. Nu maar zeker ook in de toekomst!

4. Met welke kennis kunnen jullie architecten in het bouwproces ondersteunen? 
Alles wat wenselijk is op het gebied van de gevel: van design tot constructie, van calculatie tot techniek. Niet alleen van het plaatmateriaal zelf, maar ook van de opbouw en realisatie van een geventileerde gevel, want de schil van het gebouw moet niet alleen mooi zijn maar ook functioneel.

5. Waarom zijn jullie partner geworden van Architectenweb? 
Architectenweb is voor Trespa een uitermate geschikt platform om in contact te blijven met een voor ons zeer belangrijke doelgroep: de architect. Om hen te informeren maar zeker ook door hen geïnformeerd te worden. Want Trespa is en blijft als marktleider op gebied van HPL-plaatmateriaal volop in beweging, wat resulteert in voortdurend nieuwe producten maar ook verbeteringen van bestaande producten die we aansluiten op de behoeften en wensen van de markt.
                                             
Bekijk hier het volledige bedrijfsprofiel van deze partner

Trespa International
Wetering 20
6002 SM  Weert
tel.: 0495-458358
infonederland@trespa.com
bron: Trespa International

geen trefwoorden suggest

Trefwoord toevoegen
Reacties
 


 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap