home architectengids A12 Architecten BV

A12 Architecten BV


profile
Logo
25-4-2002
A12 Architecten BNA
is een landelijk werkend architectenbureau met ca. 25 medewerkers. De vier vaste tandems van projectarchitect en -coördinator worden voor elke opgave aangevuld met benodigde andere medewerkers en specialisten. Professionele ondersteuning op alle onderdelen en in alle fasen van een project is daarmee gegarandeerd, continuïteit is verzekerd.

Ons werk
bestaat uit nieuwbouw-, renovatie- en herstructureringsprojecten in woning- en utiliteitsbouw. Naast het ontwerp, de uitwerking en de uitvoeringsbegeleiding van projecten verzorgen wij een breed scala aan andere diensten, zoals het opstellen van programma's van eisen, het maken van huisvestiging analyses, het maken van model- en haalbaarheidsstudies en het vervaardigen van investeringskosten- en projectexploitatie berekeningen. Om een goede kennisontwikkeling te kunnen waarborgen, hebben wij binnen ons bureau drie werkgroepen gevormd met de specialismen: onderwijs, wonen & zorg en greenlab. Deze laatste richt zich op alle aspecten van het Duurzaam Ontwerpen, Bouwen en Beheren.

Onze missie
is verrassen en boeien. Een bijdrage leveren aan het mooier maken van de wereld. Architectonische kwaliteit demonstreert zich in de aandacht voor en vormgeving van de relaties van het gebouwde met de omgeving en van het gebouwde met haar gebruikers. Monotone karakters worden vermeden door het verweven van routes en verkeers- en entreegebieden in en om gebouwen. Daarnaast staat een zorgvuldige benadering in de detaillering van randen, ontmoetingen en aansluitingen centraal in de vertaling van het conceptuele ontwerp naar het uiteindelijke gebouw.
Vanuit de functie, de vorm en de emotie ontwerpt A12 Architecten BNA met veel enthousiasme een wereld voor de gebruiker. De uitwerking? Een interessant antwoord dat inspeelt op- en een uitdaging biedt aan maatschappelijke ontwikkelingen.

Duurzaamheid
A12 Architecten BNA benaderd duurzaamheid vanuit overtuiging en fascinatie. Wij begrijpen dat er behoefte is aan helderheid en orde in het doolhof van mogelijkheden. Wij nemen u stapsgewijs mee op een boeiende tocht langs mogelijkheden en consequenties. Elk project moet zo een bijdrage leveren aan de duurzame kwaliteit van onze leefomgeving.

4 x V = Werkwijze
Zorgvuldig, analytisch en vindingrijk - dat kenmerkt A12 Architecten. Met een mix van architectonische ontwerpkracht en professionele dienstverlening maken we voor opdrachtgevers en gebruikers aansprekende gebouwen - binnen budget en op tijd. Hoe we dit doen? Bekijk onze website.

Trefwoord toevoegen


 
Meer projecten
A12 Architecten BV
Mooiland Vastgoe...
A12 Architecten BV
St. Antonius Rus...
A12 Architecten BV
De Beljaart
A12 Architecten BV
Brouwerspoort
A12 Architecten BV
Boerenschuur wor...
A12 Architecten BV
De Koppelinck
A12 Architecten BV
IVKO School
A12 Architecten BV
Rhenendael
A12 Architecten BV
Nieuwe Munt
A12 Architecten BV
Kantoor Heidenha...
A12 Architecten BV
Kantoor A12 Arch...
 

 

Volg Ons Op
Ontvang wekelijks een overzicht van nieuwe projecten!

 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap