home bedrijvengids LedSupport -Ledicated Solutions-

LedSupport -Ledicated Solutions-


profile
Logo

Design en Ontwikkeling
Zowel vanuit de behoefte in de markt als ontsproten uit het creatieve brein van designers en architecten bekommeren wij ons om de technische uitvoering van alle LED wensen.
Met onze creativiteit en kennis als basis kunnen wij bogen over een grote portfolio. “Kan niet bestaat niet”, is ons motto!

Projecten
Het ontzorgen van onze afnemers en opdrachtgevers staat bij ons centraal. Of u nu designer, architect, interieurbouwer of installateur bent.
Afhankelijk van uw behoefte participeren wij in uw projecten. Denk hierbij niet alleen aan de levering van LED verlichting maar ook aan projectleiding, het verzorgen van lichtplannen, de installatie of gebouwbeheer.

Maatwerk en Productie
Zowel in onze hoofdvestiging in Schagen als bij u op locatie kunnen wij voorzien in productie en maatwerk. Denk hierbij aan de productie van zowel enkel-stuks als series, het ombouwen van verlichting en het voorzien van objecten als meubilair, stands, trappen, equipment of voertuigen van LED verlichting.
Wij produceren zowel voor derden als onder onze eigen merknamen Ecora, Secora en Decora.

Reparatie- en Testcentrum
Ook voor het repareren van LED verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor het repareren en upgraden van LED verlichting beschikken wij over een eigen reparatie- en testcentrum.
U kunt bij ons terecht voor reparatie van alle LED verlichting. Dus ook LED autoverlichting en verlichting welke u via andere kanalen heeft aangeschaft.

Importeur en Groothandel
LedSupport is importeur en groothandel van een select aantal gerenommeerde merken zoals Aurora Enlite, Adels, Wago en TESLA. Tot onze afnemers behoren de tussenhandel, franchiseketens en de installateurs.
Wij onderscheiden ons door onze afnemers naast een concurrerende prijsstelling en betrouwbare levering ook te voorzien in optimale service en after-sales.

Installatie en Service
Ondersteund door een select netwerk van installateurs en fabrikanten verrichten wij de service en installatie binnen uw project. Zowel voor als na oplevering van het project kunnen wij u ontzorgen.
Voorbeelden van klanten waarvoor wij de installatie en service op ons nemen zijn: VVE’s, off-shore, gemeenten, design-verlichtingsproducenten, electrotechnisch-installateurs, equipmentfabrikanten, aannemers en onderwijs.

 
 
 
Documentatie aanvragen


Meer Producten
LedSupport -Ledicated Solutions-
Industriele LED...
LedSupport -Ledicated Solutions-
LedRepareren.nl,...
LedSupport -Ledicated Solutions-
LedGlas, laserge...
LedSupport -Ledicated Solutions-
Led lichtlijn, c...
Gerelateerde projecten
Koppel product
 
Relateer project
Custom-made Desi...
LedGlas en Custo...
Creatieve LED ve...
 
 

Product & Project
Aanmelden
Volg Ons Op
Schrijf u in op onze wekelijkse nieuwsbrief

 
PartnersVolledige site Mobiele site
Volg ons op
© 2001-2017 Architectenweb BV   voorwaarden | disclaimer | sitemap